Mushkin Enhanced Joule 800W – Test practic

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 5 September, 2011.

Mushkin s-au facut cunoscuti in zona entuziastilor prin intermediul memoriilor destinate overclocking-ului; apoi, la fel ca majoritatea producatorilor de memorii, si-au diversificat gama de produse oferind stick-uri USB, SSD-uri dar si surse. Familia de surse Joule reprezinta seria de varf a producatorului si a fost lansata oficial la inceputul anului trecut, in variantele de 1000 W si 1200 W.

Avand in vedere succesul inregistrat – in principal datorita pretului foarte bun pentru puterea oferita, Mushkin a anuntat anul acesta la CeBIT generatia a 2-a a surselor Joule ce va fi disponibila pe piata in 3 variante: 700 W (80PLUS Bronze), 800 W (80PLUS Silver) si 1000 W (80PLUS Gold).

Acum ceva timp am testat Mushkin Joule 700W si ne-a placut, drept urmare am decis sa aruncam o privire si asupra versiunii de 800 W. Aceasta pierde avantajul modularitatii dar este bazata pe o platforma semnificativ mai buna, o prima dovada fiind certificarea 80PLUS Silver de care beneficiaza.

.

Comentarii

6 comentarii la: Mushkin Enhanced Joule 800W – Test practic

 1. Robert a scris pe:

  O sursa de exceptie! Raport calitate pret incredibil

 2. Robert a scris pe:

  Astept cu mare interes modelul de 1000W. Aveti date exacte privind nivelul zgomotului in load cat si a temperaturii aerului emanat?

  PS. foarte ingrijita constructia.

 3. jonix a scris pe:

  Felicitari pentru review. Daca fotografiile sunt cele ale produsului testat, conform datelor de pe stickere, inclin sa cred ca sursa e facuta de Topower. Andyson are alt cod de producator. Sau poate ma insel eu.

 4. matose Post author a scris pe:

  Fotografiile sunt ale produsului testat si intr-adevar codul de pe sursa apare ca fiind Topower. Totusi, in interior este Andyson 🙂

 5. hm… mi-a recomandat un prieten genu asta… cred k m-ati convins..

 6. Felicitari pentru site. Ati castigat un cititor.

Lasa-ne un comentariu: