Mushkin Enhanced Joule 800W – Test practic

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 5 September, 2011.

.

.

Cutia este simpla si are culorile traditionale Mushkin: negru si verde. In pachet gasim cablul de alimentare, suruburi pentru instalare dar si bride pentru aranjarea mai facila a cablurilor.

Ca si in cazul variantei de 700 W sursa are 2 rail-uri de +12V si poate furniza pe fiecare o putere maxima de 768 W (64 A), suficient chiar si pentru un procesor cu 6 nuclee impreuna cu o configuratie de 2 sau 3 GPU-uri. Desi puterea sustinuta garantata este de 800 W, sursa poate oferi in jur de 850 W pentru perioade scurte; bine sa stim ca avem si ceva rezerve daca ne apucam de experimente de overclocking.

.

.

Pentru alimentarea procesorului avem o mufa 4+4 pini dar si un cablu EPS 8-pini, lucru imbucurator pentru placile cu 2 alimentari (EVGA Classified, ASUS Rampage III, Gigabyte X58A-OC, ASUS Crosshair V, etc). Pentru placile video avem la dispozitie 4 mufe PCI-Express 6 / 8 pini, in timp ce pentru SSD / HDD / ODD gasim 4 conectori MOLEX, 8 conectori de alimentare SATA si un conector FDD (de dragul vremurilor apuse, probabil).

.

Comentarii

6 comentarii la: Mushkin Enhanced Joule 800W – Test practic

 1. Robert a scris pe:

  O sursa de exceptie! Raport calitate pret incredibil

 2. Robert a scris pe:

  Astept cu mare interes modelul de 1000W. Aveti date exacte privind nivelul zgomotului in load cat si a temperaturii aerului emanat?

  PS. foarte ingrijita constructia.

 3. jonix a scris pe:

  Felicitari pentru review. Daca fotografiile sunt cele ale produsului testat, conform datelor de pe stickere, inclin sa cred ca sursa e facuta de Topower. Andyson are alt cod de producator. Sau poate ma insel eu.

 4. matose Post author a scris pe:

  Fotografiile sunt ale produsului testat si intr-adevar codul de pe sursa apare ca fiind Topower. Totusi, in interior este Andyson 🙂

 5. hm… mi-a recomandat un prieten genu asta… cred k m-ati convins..

 6. Felicitari pentru site. Ati castigat un cititor.

Lasa-ne un comentariu: