Mushkin Enhanced Joule 800W – Test practic

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 5 September, 2011.

.

Rezultate

.

.

Comportamentul sursei a fost excelent, cea mai mare variatie de tensiune pe care am inregistrat-o a fost de 0.8% pe linia de +12v care alimenta placa grafica. Cei 915W trasi din priza nu reprezinta puterea maxima care poate fi furnizata de catre sursa, ci doar limita platformei noastre; din cauza problemelor grave pe care le are Geforce GTX 590 cu VRM-ul am decis sa nu modificam tensiunea pe GPU-uri.

Platforma Andyson se dovedeste capabila, Joule 800W avand un cu totul alt comportament fata de Joule 700W care este bazat pe o platforma Topower. Daca continuam aceasta logica, Joule 1000W certificata 80PLUS Gold ar trebui sa fie si mai buna … poate in viitor o vom testa si pe ea, ca sa nu se simta nedreptatita.

.
.

Concluzii

.

Din pacate nici aceasta sursa nu este disponibila in Romania, pentru ca la pretul de 110$ la care o putem gasi pe alte meleaguri ar putea deveni repede un best-buy in clasa ei. Mi-a placut deopotriva constructia solida din interior, functionarea silentioasa dar si stabilitatea foarte buna a tensiunilor chiar si atunci cand ne-am apropiat de puterea inscrisa pe eticheta.

Sincer sa fiu imi place directia luata de Mushkin in ultimul timp in domeniul surselor: calitate si performanta care depasesc pretul de achizitie. Sper totusi ca in curand sa putem gasi toata gama de surse Mushkin si in magazinele din Romania.

.

Comentarii

6 comentarii la: Mushkin Enhanced Joule 800W – Test practic

 1. Robert a scris pe:

  O sursa de exceptie! Raport calitate pret incredibil

 2. Robert a scris pe:

  Astept cu mare interes modelul de 1000W. Aveti date exacte privind nivelul zgomotului in load cat si a temperaturii aerului emanat?

  PS. foarte ingrijita constructia.

 3. jonix a scris pe:

  Felicitari pentru review. Daca fotografiile sunt cele ale produsului testat, conform datelor de pe stickere, inclin sa cred ca sursa e facuta de Topower. Andyson are alt cod de producator. Sau poate ma insel eu.

 4. matose Post author a scris pe:

  Fotografiile sunt ale produsului testat si intr-adevar codul de pe sursa apare ca fiind Topower. Totusi, in interior este Andyson 🙂

 5. hm… mi-a recomandat un prieten genu asta… cred k m-ati convins..

 6. Felicitari pentru site. Ati castigat un cititor.

Lasa-ne un comentariu: