CeBIT 2012 – Intertech prezinta NitroX Nobility 800W

Scris de: , in categoria: Stiri, in 16 March, 2012.

 

Inca de la editia de anul trecut al targului din Hanovra Intertech avea in plan un nou model din seria NitroX dedicata entuziastilor. Anul acesta in standul Intertech ne astepta NitroX Nobility 800W, o sursa ce se anunta destul de interesanta tinand cont de preturile competitive cu care ne-au obisnuit cei de la Intertech pana acum.

Sursa este bazata pe o platforma CWT certificata 80PLUS Bronze avand o arhitectura semi-modulara precum si un ventilator de 135mm cu 11 pale de culoare portocalie, ce ii confera un aspect inedit.

 

 

 

 

 

 

 

Pe langa noua sursa la standul companiei germane am mai putut identifica 2 modele de carcase interesante. Prima dintre ele se remarca printr-un design simplu si ergonomic fiind destinata in principal fanilor Apple tinand cont de culoarea alba (totusi, pentru cei ca mine care nu apreciaza o carcasa alba este disponibila si o versiune pe negru). Cea de-a doua carcasa este inedita prin amplasarea inversata a placii de baza, dar totusi parca nu vad rostul practic al unei asemenea configuratii.

 

 

 

 

Comentarii

7 comentarii la: CeBIT 2012 – Intertech prezinta NitroX Nobility 800W

  1. Nu prea am incredere in Intertech,e ceva care nu ma lasa sa imi pun baza in produsele lor, dar poate e numai in capul meu.

    Oricum, configuratia cu placa de baza inversata, poate s-au gadit ca e mai bine pentru placa grafica sa steau cu ventilatorul orientat in sus si sa primeasca aer rece de la venturile de pe “tavanul” carcasei. Nu stiu, zic si eu. Pe de alta parte, poate e doar o metoda de a simula o inovatie.

  2. PS: Imi cer sincer scuze pentru double post, dar carcasa alba e un Raidmax Altas cu alta masca si…mai alb.

  3. Futerix a scris pe:

    Daca nu ai incredere in CWT …. nu mai zic nimic…

  4. Prietene drag, nu orice componenta fabricata de CWT e high grade. Au componente ieftine si componente mai scumpe. Tu de care crezi ca foloseste Intertech?

  5. JohnnyD a scris pe:

    Ovidiu vechea serie coba nitrox foloseste platforma CWT PSH pe care o mai folosesc Corsair TX 750/850, Thermaltake Toughpower 750W si altii, o platforma reusita la vremea respectiva. Despre componentele folosite din ce am gasit pe net sunt cam aceleasi, iar ventilatoarele sunt ADDA. Nu cred ca avem motive serioase sa ne indoim de calitatea produselor. Oricum ca idee un produs high-end in general este ok chiar daca sunt sub o eticheta necunoscuta, iar cele entry level sunt indoilenice chiar daca sunt vandute sub etichete stralucitoare.

  6. Well, you do have a point, nu-s absurd. Din experienta proprie cu un Energon insa am iesit “cu un ochi umflat”. Din 750W, puterea reala era de 430. Dupa o ora de functionare la un consum mediu de 400-410 a scos fum.

    E adevarat ca Energon 650 a functionat in parametrii normali, chiar daca puterea maxima era de ~400W.

  7. JohnnyD a scris pe:

    Man de acord cu tine, alea entry level sunt entry level(ca sa fiu decent), dar sunt foarte multe firme care “umfla” watajele si nu ma refer numai la delux, kme, rasurbo, spire,njoy, raidmax,techoware etc. Ideea e sa aiba niste minime protectii, ca pana la urma sursa are garantie dar restul componentelor…
    Oricum noi discutam despre o gama “de lux” la un pret pe masura.

Lasa-ne un comentariu: