Review – ZOTAC GeForce GTX 1080 AMP Extreme

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi video, in 30 November, 2016.

Sub capota

 
Sistemul de racire este alcatuit din doua radiatoare masive din aluminiu, conectate intre ele cu ajutorul a 5 heatpipe-uri din cupru. Radiatorul pe care este montata baza de cupru care preia caldura de pe nucleul grafic este dotat cu 6 heatpipe-uri. Tot aici gasim un al doilea radiator, din aluminiu, care preia caldura de pe memorie, respectiv etajul de alimentare in doua faze al acesteia, fiind sudat de radiatorul principal. Etajul de alimentare al nucleului grafic este racit cu ajutorul unui radiator separat din aluminiu, prins in suruburi.

Etajul de alimentare al nucleului grafic este alcatuit din 8 faze supra-dimensionate, controlate de un integrat uP 9511P. Gasim pe spatele PCB-ului chiar si un condensator multistrat de capacitate mare, care filtreaza tensiunea pentru nucleul grafic, o dotare pe care nu am mai intalnit-o decat pe placile de baza pentru overclocking extrem.

 
subcapota-01

subcapota-02

subcapota-03

subcapota-04

subcapota-05

subcapota-06

subcapota-07

Comentarii

4 comentarii la: Review – ZOTAC GeForce GTX 1080 AMP Extreme

 1. fubu a scris pe:

  Faina implementare!

 2. Ciupearca a scris pe:

  o bestie silențioasă

 3. Christian a scris pe:

  Ce este mai bun decat un GTX 1080? un titan pascal :))

 4. Alex a scris pe:

  Ma numar printre fericitii posesori ai acestei placi video. Sincer sa fiu nu am citit din review decat ce m-a interesat , dar nu stiu daca s-a zis ca placa video are 2 ANI GARANTIE de la vanzator si daca o inscrii pe siteul Zotac(in maxim 28 zile de la cumparare) beneficiezi de 5 ANI GARANTIE. Momentan nici o placa de pe piata nu da 5 ani garantie(din cate stiu eu).
  Singura “problema” daca o pot numii problema este ca dupa 2 ani de garantie pe care ii ai la vanzator , in ceilalti 3 ani o sa trebuiasca sa trimiti tu placa in UK.
  In rest cum se zice “E tatal lor” . Nu ma deranjeaza ca e un animal de placa . Bigger is better for me 🙂

Lasa-ne un comentariu: