AMD FX-8370 Wraith Edition

Scris de: , in categoria: Procesoare & Chipseturi, Racire, in 16 March, 2016.

AMD FX-8370 Wraith Edition

 

Dupa cum bine stim, coolerele BOX ce vin impreuna cu procesoarele retail nu sunt chiar cea mai potrivita alegere pentru silentiozitate, mai ales daca intentionam sa facem si ceva overclocking. Acest lucru este cu atat mai important cu cat procesorul de care vorbim in cazul de fata face parte din seria FX, adica este deblocat, si are un TDP destul de ridicat (125W).

Wraith este un nou cooler dezvoltat de catre AMD, gandit pentru a fi mult mai performant decat solutia anterioara. Pentru acest lucru Wraith are la dispozitie o baza solida de cupru strabatuta de doua heatpipe-uri, suprafata marita de disipare dar si un nou ventilator Delta QFR0912H cu diametrul crescut la 92mm. Noul cooler va fi oferit pentru inceput doar impreuna cu procesorul FX-8370, la un pret identic cu cel al modelului deja existent (care va suferi o reducere de pret cu aceasta ocazie).

Pentru a oferi ceva în plus fanilor AMD, rama de plastic ce înconjoara ventilatorul are pe una din laturi logo-ul AMD iluminat cu LED, dar unghiul de vizibilitate este limitat, asadar intr-o carcasa va fi destul de greu de observat.

 

wraith

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: