Pinnacle Ridge – AMD Ryzen 7 2700X & AMD Ryzen 5 2600X – Part I – Reviewer’s pack

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Procesoare & Chipseturi, in 13 April, 2018.

Pachet

 
Am primit la teste doua pachete, in primul fiind livrate cele doua procesoare pentru review. Ambele sunt disponibile in retail impreuna cu solutii de racire potente, Wraith Spire in cazul tuturor procesoarelor lansate astazi cu exceptia lui 2700X, respectiv noul cooler AMD Wraith Prism, dotat cu iluminare RGB, pentru AMD Ryzen 7 2700X .
 

 

Comentarii

9 comentarii la: Pinnacle Ridge – AMD Ryzen 7 2700X & AMD Ryzen 5 2600X – Part I – Reviewer’s pack

 1. Ciupearca a scris pe:

  Sunt curios de performanța coolerului stock…dar si când aceste coolere stock vor deveni mai mari si mai potente…gen un mini tower cu ventilator de 90-92mm

 2. simion a scris pe:

  Buna ziua .
  Am citit despre aceste procesoare AMD Ryzen Z+ , pe niste ste-uri din Cehia si Polonia , pe ccel din Polonia parca , pclab.pl , se anunta in 16martie2018 ca aceste procesoare pot fi cumparate la precomanda , in Romania s-a tacut si se tace malc , DE CE ???

 3. Monstru Post author a scris pe:

  Simion… si tu ai comentat acum la un articol despre ce anume? 🙂

 4. Nastika a scris pe:

  Aveti idee de ce nu au aparut si MB la pre-order? Vi s-a comunicat ceva legat de momentul cand vor fi MB disponibile? Avem procesoarele disponibile la pre-order, dar nu avem placi de baza.

  Altex, emag si pcgarage au CPU la pre-order.

  Ar fi de preferat sa avem review-ul inaintea disponibilitatii placilor de baza, sa putem face comanda in cunostinta de cauza.

  Eu am comandat deja procesorul, dar inca nu sunt hotarat pe care din cele 3 MB sa comand (as tinde spre asus, dar nu m-ar deranja sa aleg alta daca e mai ieftina si performantele sunt la fel)

 5. Monstru Post author a scris pe:

  Nastika – probabil ca placile de baza sunt diponibile incepand cu data de 19. Avem 3 prezentari pe site, iar review-ul pentru procesor vine in ziua lansarii (19).

 6. Nastika a scris pe:

  @Monstru – totusi mi se pare ciudat sa nu se dea drumul si la pre-order pentru MB, atat timp cat s-a dat drumul pentru CPU. In afara au dat drumul si la MB si la CPU, au avut un pic de intarziere intre ele, dar macar au fost disponibile in aceeasi zi. La noi se va livra procesorul .. apoi mai stai cateva zile pana dai/primesti comanda pentru MB.

  Legat de review, pacat ca nu aveti in teste si un ASRock Taichi Ultimate, ar fi fost testul complet pentru lupta pe platforma x470.

 7. Monstru Post author a scris pe:

  Probabil ca stocurile au mers in tarile ceva mai bogate.

 8. Ryzen 2600/2700/2700x se gaseste la pre-comanda pe PC Garage de sambata… Mi-am luat si eu unul… 2700x…

 9. Nastika a scris pe:

  la ce o ra se ridica NDA ?

Lasa-ne un comentariu: