Pinnacle Ridge – AMD Ryzen 7 2700X & AMD Ryzen 5 2600X – Part I – Reviewer’s pack

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Procesoare & Chipseturi, in 13 April, 2018.

La final

 
Dupa cum va puteti da seama, nu mai este mult pana cand vom vedea cum se comporta in practica noile procesoare AMD. Nu va pot oferi acum mai multe detalii, insa avem de-a face cu un refresh binevenit, optimizarile implementate de inginerii AMD avand ca efect un spor de performanta semnificativ fata de modelele anterioare, in conditiile in care pretul de lansare este semnificativ mai mic.

Din punctul meu de vedere, astazi doar am deschis apetitul pentru o noua lansare, informatiile cu adevarat interesante urmand a fi publicate saptamana viitoare. Ma refer aici la performanta, compatibilitatea cu platforma X370, performantele in overclocking s.a.m.d.

Totusi, asta nu inseamna ca nu avem si alte lucruri interesante pentru voi astazi, prin urmare va invit sa cititi articolele dedicate placilor de baza X470 – avem cateva… Si dupa ce v-ati facut “incalzirea”, va asteptam saptamana viitoare pentru partea a II-a dedicata seriei Pinnacle Ridge. Va fi interesant…

 

Comentarii

9 comentarii la: Pinnacle Ridge – AMD Ryzen 7 2700X & AMD Ryzen 5 2600X – Part I – Reviewer’s pack

 1. Ciupearca a scris pe:

  Sunt curios de performanța coolerului stock…dar si când aceste coolere stock vor deveni mai mari si mai potente…gen un mini tower cu ventilator de 90-92mm

 2. simion a scris pe:

  Buna ziua .
  Am citit despre aceste procesoare AMD Ryzen Z+ , pe niste ste-uri din Cehia si Polonia , pe ccel din Polonia parca , pclab.pl , se anunta in 16martie2018 ca aceste procesoare pot fi cumparate la precomanda , in Romania s-a tacut si se tace malc , DE CE ???

 3. Monstru Post author a scris pe:

  Simion… si tu ai comentat acum la un articol despre ce anume? 🙂

 4. Nastika a scris pe:

  Aveti idee de ce nu au aparut si MB la pre-order? Vi s-a comunicat ceva legat de momentul cand vor fi MB disponibile? Avem procesoarele disponibile la pre-order, dar nu avem placi de baza.

  Altex, emag si pcgarage au CPU la pre-order.

  Ar fi de preferat sa avem review-ul inaintea disponibilitatii placilor de baza, sa putem face comanda in cunostinta de cauza.

  Eu am comandat deja procesorul, dar inca nu sunt hotarat pe care din cele 3 MB sa comand (as tinde spre asus, dar nu m-ar deranja sa aleg alta daca e mai ieftina si performantele sunt la fel)

 5. Monstru Post author a scris pe:

  Nastika – probabil ca placile de baza sunt diponibile incepand cu data de 19. Avem 3 prezentari pe site, iar review-ul pentru procesor vine in ziua lansarii (19).

 6. Nastika a scris pe:

  @Monstru – totusi mi se pare ciudat sa nu se dea drumul si la pre-order pentru MB, atat timp cat s-a dat drumul pentru CPU. In afara au dat drumul si la MB si la CPU, au avut un pic de intarziere intre ele, dar macar au fost disponibile in aceeasi zi. La noi se va livra procesorul .. apoi mai stai cateva zile pana dai/primesti comanda pentru MB.

  Legat de review, pacat ca nu aveti in teste si un ASRock Taichi Ultimate, ar fi fost testul complet pentru lupta pe platforma x470.

 7. Monstru Post author a scris pe:

  Probabil ca stocurile au mers in tarile ceva mai bogate.

 8. Ryzen 2600/2700/2700x se gaseste la pre-comanda pe PC Garage de sambata… Mi-am luat si eu unul… 2700x…

 9. Nastika a scris pe:

  la ce o ra se ridica NDA ?

Lasa-ne un comentariu: