Corsair iCUE H115i RGB Pro XT – Test practic

Scris de: , in categoria: Racire, in 26 May, 2021.

iCUE 4

 
iCUE primeste un update al functionalitatii si al interfetei impreuna cu versiunea 4, iar prin intermediul lui putem controla fiecare aspect al performantei si iluminarii. Prin conectarea la USB putem monitoriza temperatura lichidului ce trece prin sistem si regla turatia pompei, dar si a celor 2 ventilatoare PWM conectate direct la pompa / WB.

Tehnologia digitala RGB permite adresabilitatea individuala a LED-urilor, ceea ce inseamna ca posibilitatile sunt practic nelimitate. Exista si profile dedicate compatibile cu diferite jocuri, nu sunt create de Corsair, insa functioneaza perfect, le puteti descarca aici sau aici. In tab-ul Lightning Effect putem configura efectele de iluminare, inclusiv crearea de mai multe layere. Hardware Lightning modifica efectele de iluminare permanente, acestea raman active chiar si atunci cand aplicatie iCUE este oprita.

In ceea ce priveste monitorizarea si controlul ventilatoarele avem la dispozitie tabul Cooling unde putem regla cele 2 canale PWM dar si turatia pompei. Temperatura raportata aici este cea a lichidului din instalatie, un parametru util de monitorizat.

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Corsair iCUE H115i RGB Pro XT – Test practic

Lasa-ne un comentariu: