Corsair iCUE H115i RGB Pro XT – Test practic

Scris de: , in categoria: Racire, in 26 May, 2021.

Concluzii

 

Corsair iCUE H115i RGB Pro XT este un AIO performant, cu un design elegant, ventilatoare fiabile si silentioase, datorita levitatiei magnetice, dar si o performanta de top. Garantia de 5 ani ne face sa dormim ceva mai linistiti noaptea, insa pretul de 700lei il propulseaza totusi printre cele mai scumpe AIO-uri de 280mm de pe piata. Desi performanta nu este mai buna decat a fratelui sau mai mic (H100i RGB Pro XT) daca e sa comparam aceleasi profile setate din iCUE, silentiozitatea este mult imbunatatita. Acest lucru se datoreaza dimensiunii de 140mm a ventilatoarelor dar si turatiilor mult reduse prin comparatie cu modelele de 120mm.

Studiind rezultatele obtinute, putem seta Corsair iCUE H115i RGB Pro XT linisititi pe profilul Quiet sau chiar Balanced, indiferent daca avem un monstru cum este exemplarul nostru de Core i9 9900k, sau nu, insa pentru fanii silent computing am demonstrat ca putem seta ventilatoarele chiar si la 1000 rpm, cu rezultate decente, departe de throttle. Daca iCUE H100i RGB Pro XT m-a impresionat prin aproprierea de Elite Cappelix din punct de vedere al performantei, Corsair iCUE H115i RGB Pro XT m-a dat pe spate prin silentiozitatea de care a dat dovada.

Consider pretul pe deplin justificat, piata pentru AIO-urile de 280mm fiind ceva mai selecta. Nu in ultimul rand, H115i aduce ventilatoarele ML140 PWM cu o silentiozitate remarcabila, care fac o echipa grozava cu functiile din iCUE. Ca si la celelalte AIO-uri din seria RGB Pro XT, as fi apreciat sa vad cablurile care ies din ansamblul pompa / waterblock trecute prin sleeving-ul furtunelor si scoase undeva langa radiator, pentru un wire-management mai curat. Am apreciat insa faptul ca nu am avut nevoie de fan controller, placa de baza cu suport RGB sau alte accesorii, practic iti iei un AIO Corsair RGB Pro XT si cam asta e tot ce ai nevoie.

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Corsair iCUE H115i RGB Pro XT – Test practic

Lasa-ne un comentariu: