Prezentare – Raijintek ANTILA D5 EVO RBW & Raijintek FOS ADD Cable

Scris de: , in categoria: Racire, in 1 April, 2020.

Concluzii

 
Raijintek au pasit cu dreptul in domeniul circuitelor de racire cu lichid, oferind produse performante, cu un bun raport calitate / pret. Din acest motiv, ma bucur sa vad ca nu s-au culcat pe o ureche si continua sa isi imbunatateasca seria de produse, Raijintek ANTILA D5 EVO RBW fiind un bun exemplu in acest sens.

Astfel, la fel ca si modelul anterior, Raijintek ANTILA D5, modelul EVO ARGB este un combo bazat pe o pompa D5 si un rezervor de 200mm. De aceasta data insa, avem de-a face cu un debit dublu, 4 conectori G 1/4, iluminare RGB si nu in ultimul rand un nou design, care reuseste sa atraga privirile, dar si sa ne usureze munca daca dorim sa montam combo-ul in pozitie orizontala.

La polul opus, unicul scop al cablurilor din seria Raijintek FOS ADD Cable este aspectul. Daca extensiile de 24 de pini care erau disponibile pe piata pana acum nu vi s-au parut de ajuns, atunci cu siguranta o sa apreciati faptul ca Raijintek ofera cabluri cu iluminare RGB si pentru placa video.

Practic, producatorul taiwanez incearca sa ofere produse pentru toate gusturile, imbogatind portofoliul componentelor dedicate circuitelor cu lichid, dar si gama de accesorii pentru cei pasionati de aspectul PC-ului, partea buna fiind mentinerea raportului / calitate pret cu care ne-au obisnuit cei de la Raijintek.

 

Comentarii

2 comentarii la: Prezentare – Raijintek ANTILA D5 EVO RBW & Raijintek FOS ADD Cable

  1. Marian a scris pe:

    Salut! Ar fi bine ca presiunea sa se masoare in bar. Poate le vine oamenilor mai usor a intelege. 0.4 bar ~ 4m coloana de apa.

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Producatorii se incapataneaza sa utilizeze alta unitate de masura, iar pentru nu a baga cititorii in ceata, facem si noi la fel.

Lasa-ne un comentariu: