Prezentare – Raijintek ANTILA D5 EVO RBW & Raijintek FOS ADD Cable

Scris de: , in categoria: Racire, in 1 April, 2020.

Raijintek ANTILA D5 EVO RBW

 
Hmm… procesoare noi, notebook-uri noi, am testat chiar si niste memorii si v-am povestit despre cele mai recente periferice de gaming HyperX. Am putea spune ca am inceput saptamana in forta, asa ca nu am de gand sa va las sa va plictisiti. Daca am inceput tare… continuam la fel!

Astazi a venit randul prietenilor de la Raijintek sa intre in colimatorul nostru, cu doua tipuri de produse, gandite pentru cei care sunt preocupati de aspectul sistemului lor, dar si de performanta sistemului de racire. Asa cum va povesteam in urma cu doi ani de zile, Raijintek au intrat pe piata componentelor pentru circuite de racire cu lichid si au facut-o chiar bine. De altfel, colegul meu Matei are cele mai recente componente pe masa de test si va va povesti in curand cum se comporta acestea.

Pana atunci, m-am gandit ca nu ar strica un sneak peak in ograda componentelor ceva mai aratoase, pentru sisteme la fel de aratoase. Din acest motiv, astazi vom vedea cum arata cel mai recent combo pompa/rezervor, mai precis Raijintek ANTILA D5 EVO RBW, precum si cablurile Raijintek FOS ADD.

Daca Lian-Li au dat startul nebuniei cablurilor iluminate in urma cu 2 ani, lansand prima extensie ATX 24 de pini echipata cu iluminare RGB, Raijintek au dus conceptul si mai departe si au produs atat extensii cu 24 de pini, cat si extensii 8+8 pini, pentru alimentarea placii video.

 

Comentarii

2 comentarii la: Prezentare – Raijintek ANTILA D5 EVO RBW & Raijintek FOS ADD Cable

  1. Marian a scris pe:

    Salut! Ar fi bine ca presiunea sa se masoare in bar. Poate le vine oamenilor mai usor a intelege. 0.4 bar ~ 4m coloana de apa.

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Producatorii se incapataneaza sa utilizeze alta unitate de masura, iar pentru nu a baga cititorii in ceata, facem si noi la fel.

Lasa-ne un comentariu: