Prezentare – Raijintek Forkis Pro RBW, Raijintek Samos NV2080Ti-RBW & Raijintek Acheron 240 Evo

Scris de: , in categoria: Racire, in 29 March, 2021.

Concluzii

 
Raijintek Forkis Pro RBW, Raijintek Samos NV2080Ti-RBW si Raijintek Acheron 240 Evo sunt cele mai noi aditii aduse de producator seriei de produse liquid cooling DIY, acesta extinzand incet, dar sigur, gama de produse dedicate entuziastilor. Lansarea unui waterblock high-end este salutara, Raijintek Forkis Pro RBW urmand a fi comercializat pentru 99 USD. De asemenea, am apreciat suportul oferit in continuare utilizatorilor de placi grafice din seria RTX 2000, Raijintek Samos NV2080Ti-RBW fiind o solutie de buna calitate. Cu toate acestea, asteptam si implementari dedicate placilor grafice din seria RTX 3000, respectiv AMD RX 6000.

Preferatul meu din articolul de astazi este Raijintek Acheron 240 Evo, un combo pompa / rezervor aratos si versatil, care poate sta la baza oricarui sistem high-end, cu conditia sa aveti un spatiu dedicat in carcasa. Acesta va atrage cu siguranta privirile entuziastilor, simplificand in acelasi timp alegerea unui traseu pentru circuitul de racire cu lichid.

Personal apreciez eforturile celor de la Raijintek de a-si extinde gama de produse dedicate entuziastilor racirii cu lichid, produsele acestora avand la baza calitatea specifica produselor taiwaneze, dar si avantajul preturilor competitive in Uniunea Europeana, datorita biroului local din Germania.

Practic, Raijintek sunt o alternativa demna de luat in seama de catre cei care doresc sa isi construiasca un sistem echipat cu un circuit de racire cu lichid, produsele lor fiind distribuite oficial si in Romania, de catre IT Direct. Si chiar daca astazi v-am pregatit doar o prezentare a celor mai noi produse Raijintek, ceva imi spune ca in curand veti putea citi pe LAB501 si despre un sistem bazat pe Raijintek Forkis Pro RBW si Raijintek Acheron 240 Evo…

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – Raijintek Forkis Pro RBW, Raijintek Samos NV2080Ti-RBW & Raijintek Acheron 240 Evo

Lasa-ne un comentariu: