Prezentare – Raijintek Forkis Pro RBW, Raijintek Samos NV2080Ti-RBW & Raijintek Acheron 240 Evo

Scris de: , in categoria: Racire, in 29 March, 2021.

Raijintek

 
In urma cu 5 ani de zile va povesteam despre primele incercari ale celor de la Raijintek in domeniul circuitelor de racire cu lichid, acestia lansand de asemenea noutati si la Computex-ul din 2017. Apoi, in 2018, am avut ocazia sa testam cateva componente de racire de la Raijintek, iar anul trecut am vazut cum se prezinta cel mai nou combo pompa / rezervor al producatorului taiwanez. De atunci si pana acum am primit si un circuit complet de racire cu lichid, dar despre acesta va va povesti colegul meu Matei, in cadrul round-up-ului dedicat solutiilor de acest gen.

Pana atunci, ne-am gandit ca nu ar strica sa va prezentam cel mai recent waterblock pentru procesor, mai precis Raijintek Forkis Pro RBW, o noua varianta de waterblock pentru placi grafice din seria RTX 2000, Raijintek Samos NV2080Ti-RBW, precum si un distro-plate interesant, disponibil in mai multe dimensiuni, cu sau fara pompa integrata – Raijintek Acheron 240 Evo.

Inainte sa trecem mai departe, trebuie sa mentionez ca waterblock-ul Raijintek Forkis Pro este disponibil in doua versiuni, cu si fara iluminare RBW, noi primind la teste prima varianta. De asemenea, Acheron este disponibil in versiuni de 240 si 360mm, cu sau fara pompa – noi am optat pentru versiunea de 240mm, echipata cu pompa.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – Raijintek Forkis Pro RBW, Raijintek Samos NV2080Ti-RBW & Raijintek Acheron 240 Evo

Lasa-ne un comentariu: