Review – Corsair iCUE Link H150i RGB

Scris de: , in categoria: Racire, in 27 November, 2023.

Corsair iCUE LINK H150i RGB

 

Astazi vom vorbi despre un AIO revolutionar care face parte din primul val de produse lansate folosind noul ecosistem de interconectare iCUE LINK. Detalii despre acesta v-am oferit in premiera din cadrul targului Computex 2023, unde am fost impresionat de cat de mult simplifica iCUE LINK constructia si mentenanta unui PC high-end. Desi vom trata acest subiect in detaliu intr-un articol separat, haideti sa facem un scurt rezumat prin care vedem ce aduce in plus noua generatie de dispozitive si cu ce se diferentiaza fata de ceea ce avem deja pe piata.

Corsair au integrat intr-un singur conector atat alimentarea, cat si comunicarea, intreg bus-ul iCUE LINK fiind daisy-chain, prin urmare putem inlantui pana la 14 dispozitive pe un singur nod. Fiecare dispozitiv contine un microcontroller pentru comunicarea cu sistemul, astfel incat atunci cand pornim iCUE totul va fi configurat automat, nu mai trebuie sa selectam tipul de ventilator, AIO sau pompa. Echiparea componentelor cu microcontroller face posibila si adaugarea de functii suplimentare, de exemplu QX120 si QX140 RGB sunt primele ventilatoare controlate complet digital, integrand totodata un senzor digital de temperatura si 4 circuite separate de iluminare RGB, care fac posibila implementarea de efecte noi precum Time Warp.

Ca si controller pentru toate aceste dispozitive putem folosi noul iCUE LINK System HUB care este acum mai compact decat vechile dispozitive Commander, acesta fiind livrat in Starter Kit impreuna cu 3 ventilatoare din seria QX, sau prezent in pachet in cazul in care achizitionati un AIO din gama iCUE LINK. Astazi ne vom ocupa de iCUE Link H150i RGB, un AIO de 360mm care vine in pachet cu noul System HUB precum si cu 3 ventilatoare QX120 RGB. Noua serie de AIO-uri iCUE Link este alcatuita din 4 modele, diferentiate in functie de dimensiunea radiatorului si numarul de ventilatoare din pachet: H100i (240mm), H115i (280mm), H150i (360mm) si H170i (420mm). Haideti pe pagina urmatoare sa vedem ce gasim in pachet!

 

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – Corsair iCUE Link H150i RGB

 1. Alice Ionescu a scris pe:

  deci pompa tot “zgomotoasa” in stilul Corsair…
  dar e caraiala, bazaiala?
  pe langa asta, unele mai au si humming de la motor…

  banui ca a trecut ceva timp sa se calmeze bulele de aer…

 2. matose Post author a scris pe:

  Humming de la motor mai mult, pe Quiet e ok insa pe Extreme e cam enervant :). Nu are treaba cu bulele!

Lasa-ne un comentariu: