Review – DeepCool LE520

Scris de: , in categoria: Racire, in 15 November, 2023.

DeepCool LE520

 

Anuntata la finalul lunii mai 2023, seria de AIO-uri din gama LE vine sa ofere cumparatorilor o alternativa mai accesibila comparativ cu modelele LS si LT, insa fara a compromite design-ul si performanta. Pentru a obtine un pret mai accesibil, DeepCool au renuntat la ventilatoarele cu lagar pe lichid (FDB), au pastrat un design clasic pentru capul pompei si au folosit o pompa de o generatie mai veche, care este mai mica si mai putin puternica decat cea prezenta in modelele de varf.

Cu o garantie de 3 ani si o tehnologie impotriva scurgerilor patentata, seria LE este disponibila in 2 variante diferentiate dupa dimensiunea radiatorului: LE520 (240mm) si LE720 (360mm). Noi am primit la test modelul DeepCool LE520, care vine cu un radiator de 240mm si doua ventilatoare ARGB proprietare de 120mm, toate la un pret de aproximativ 320 lei in magazinele din tara noastra.

Este primul AIO cu o dimensiune de 240mm testat folosind noua noastra metodologie, prin urmare sunt curios sa vad care este diferenta de performanta reala comparativ cu AIO-urile de 360mm de buget. Asadar sa nu mai zabovim si sa ne apucam de treaba!

 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: