Review – DeepCool LE520

Scris de: , in categoria: Racire, in 15 November, 2023.

Prezentare

 

Radiatorul si cele doua ventilatoare sunt ambalate separat, acestea din urma putand fi montate pe oricare parte, in orice directie (push sau pull). Ansamblul waterblock + pompa are 2 conexiuni: un conector cu 3 pini pentru alimentarea pompei si o mufa pentru iluminarea ARGB situata pe capacul pompei. Pompa are un debit mai redus decat cea prezenta pe seria LS, drept dovada si turatia pompei de 2400 RPM pentru LE520 comparativ cu 3100 RPM in cazul lui LS520. Modelul LE720 cu radiator de 360mm are turatia crescuta la 2550 RPM, in timp ce LS720 are tot 3100 RPM, ca si modelul LS520.

Pasta termica este pre-aplicata si este suficienta chiar si pentru procesoare HEDT cu IHS-ul ceva mai mare. Sistemul de prindere este usor de montat si exercita o presiune suficienta, calitatea constructiei fiind excelenta din punctul meu de vedere, demna de un produs premium. Furtunele sunt groase, au o lungime de 410mm si pot pivota la iesirea din pompa pentru a putea fi asezate cat mai bine in carcasa.

Ventilatoarele DeepCool livrate in pachet au lagar hidraulic (mai accesibile, insa nu la fel de silentioase si fiabile ca cele FDB) dispun de iluminare ARGB, au 9 pale si se pot controla PWM, avand turatia reglabila intre 500rpm-2250rpm. Forma palelor face ca aceste ventilatoare sa fie optimizate pentru presiune statica, prin urmare performanta in cazul amplasarii pe un radiator ar trebui sa fie asigurata, in timp ce lagarul hidraulic lubrifiat cu ulei si coltarele de cauciuc vor puncta la capitolul silentiozitate.

 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: