Review – DeepCool LE520

Scris de: , in categoria: Racire, in 15 November, 2023.

Concluzii

 

DeepCool au avansat foarte mult in ultimii ani, atat in ceea ce priveste calitatea si performanta produselor, dar mai ales in ceea ce priveste intelegerea si adaptarea la piata europeana. Poate DeepCool LE520 nu este cel mai performant AIO testat de noi, insa dimensiunea compacta de 240mm, silentiozitatea si pretul accesibil puncteaza decisiv in favoarea lui. Pompa care ruleaza la o turatie mai mica reduce zgomotul si vibratiile generate, ca sa nu mai vorbim de inaltimea ansamblului waterblock + pompa, redusa la doar 42mm.

DeepCool LE520, cu un pret de 320 lei, poate fi greu de ocolit avand in vedere garantia de 3 ani si iluminarea ARGB configurabila, care poate fi optimizata dupa bunul plac. Raportul pret / performanta este atragator avand in vedere faptul ca gasim multe coolere pe aer peste acest pret, iar performanta nu se poate compara.

In mod cert nu as recomanda achizitionarea lui DeepCool LE520 pentru procesoare high-end precum Intel Core i9 sau AMD Ryzen 9, insa pentru tot ce este sub acest nivel nu ar trebui sa va faceti probleme. Astazi am vazut inca un produs DeepCool care cinsteste imaginea creata de compania chineza in ultimii ani, seria LE lovind exact acolo unde trebuie: design si performanta, cu un puternic accent pe ideea de accesibilitate. Bravo DeepCool!

 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: