Review – Raijintek Orcus 240, Antec K120, Antec H600 Pro versus TRUE Copper

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Racire, in 25 April, 2018.

REZULTATE

M-am asteptat ca TRUE Copper sa castige testul, dar este foarte clar ca Raijintek au scos pe piata un sistem de racire AIO performant. Pot sa spun ca primul lucru pe care l-am facut cand am scos din cutie interesantul Raijintek Orcus 240 a fost sa pun sublerul pe baza blocului de apa. Au facut treaba buna, dar imediat am observat partea din plastic a blocului ce se ocupa cu prinderea, si deja vedeam cum suruburile trec prin el.

Una calda, una rece. Este pacat, pentru ca putea sa fie un sistem AIO exceptional, nu doar unul performant.

Este posibil ca “minunatul circ RGB” pe care este capabil sa il “expulzeze in atmosfera” sa ii aduca un numar mare de cumparatori, dar prea putin ma intereseaza acest lucru. In schimb, cred ca daca sistemul de prindere era metalic, presiunea mai mare si pompa mai puternica, eventual integrata in radiator, am fi avut unul din cele mai puternice sisteme AIO produse vreodata. Poate pe viitor, cine stie, vom avea un cooler special pentru entuziasti, oricum Raijintek demonstreaza ca sunt pe drumul cel bun.

Despre produsele Antec nu prea pot spune mare lucru, doar ca sunt coolere menite sa raceasca sisteme pentru utilizatori fara pretentii indiferent daca discutam despre performanta sau silentiozitate. Din fericire, baza lui Raijintek Orcus 240 a salvat tot articolul, dar sa nu uitam ca, fata de articolul precedent de AIO-uri, etalonul de comparatie nu a mai fost cel mai puternic sistem custom de racire pe apa disponibil.

Felicitarile mele pentru Raijintek Orcus 240, cu mentiunea ca ma astept sa vad de la ei un sistem AIO foarte performant, destinat overclockerilor, mai ales ca potential exista din plin.

Comentarii

3 comentarii la: Review – Raijintek Orcus 240, Antec K120, Antec H600 Pro versus TRUE Copper

  1. Emil Alexandru a scris pe:

    Vreo sansa sa vedem un review de Cryorig A40 Ultimate?

  2. Subasu Florian a scris pe:

    Doar timp pierdut. Pacat, si eu cand vad postarile de la racire parca imi tresare inima ca apare ceva nou…

  3. DjLeco a scris pe:

    Se vede cum tehnologia a cam ajuns la o anumita limita, doar sa folosesti ventilatoare foarte bune cu impact asupra noise, si radiatoare cu suprafata de disipare marita la maxim, artificial.

Lasa-ne un comentariu: