Review – Raijintek Scylla Elite CA240

Scris de: , in categoria: Racire, in 5 October, 2021.

Pompa si rezervor: Raijintek ANTILA DDC EVO RBW

Raijintek ANTILA DDC EVO RBW este livrat intr-un ambalaj viu colorat, in care gasim toate accesoriile de care am putea avea nevoie pentru a utiliza combo-ul pompa – rezervor intr-un circuit de racire cu lichid, inclusiv sistemul de prindere in pozitie orizontala. Rezervorul este protejat cu ajutorul unei custi din aluminiu. Capacul rezervorului este echipat cu 2 conectori G1/4, in timp ce top-ul pompei dispune de asemenea de doi conectori G 1/4 (in si out).

Din fabrica, ansamblul pompa-rezervor este echipat cu sistemul de prindere in pozitie verticala, insa acesta poate fi fixat atat de podea cat si de elemente verticale cum ar fi back-plate-ul placii de baza datorita celor doi suporti inclusi in pachet. Banda LED este pozitionata vertical, in spatele unei benzi din aluminiu. Aceasta poate fi controlata atat prin intermediul placii de baza, cat si prin intermediul controller-ului livrat de Raijintek in pachet.

Raijintek ANTILA DDC EVO RBW are un rezervor de 22 cm si utilizeaza o pompa DC12V, capabila de o presiune maxima de 6.5m, respectiv de un debit maxim de 750L/h, cu o durata de viata de 50.000 ore, conform specificatiilor producatorului. Viteza de rotatie a pompei poate varia intre 1800 si 4800 rpm (reglata printr-un comutator pe spatele pompei), aceasta fiind destul de zgomotoasa daca depasim 3500-4000rpm (nu degeaba are 45dBA la turatia maxima). In ceea ce priveste alimentarea ansamblului, avem un conector SATA, un conector PWM pentru reglarea turatiei si o mufa proprietara aRGB 5V.

 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: