Review – Raijintek Scylla Elite CA240

Scris de: , in categoria: Racire, in 5 October, 2021.

Review Raijintek Scylla Elite CA240

Cu taiwanezii de la Raijintek ne-am intalnit de curand in cadrul unui Test Practic de Custom Watercooling, unde calitatea, pretul, dar mai ales performanta componentelor de racire cu apa ne-au impresionat realmente. Kiturile DIY de la Raijintek sunt populare in Romania, fiind foarte potrivite pentru cei care nu doresc sa isi bata capul cu alegerea componentelor. Pe langa PHORCYS, avem de curand si gama SCYLLA, care vine cu update-uri la aproape toate componentele din kit.

Subiectul articolului de astazi este un kit de racire custom loop , pe numele lui Raijintek SCYLLA ELITE CA240. Costul acestuia este in jur de 240 Euro si include un radiator din cupru de 240mm si doua ventilatoare ARGB, un ansamblu pompa-rezervor DDC ARGB, un CPU waterblock, 6 fitting-uri construite integral din cupru si vopsite negru, 1L de lichid de racire la care se adauga si o sticla din plastic speciala pentru umplere dar si un furtun cu diametrul de 10/16mm cu o lungime de 2m. Noi am primit la test varianta Elite, insa pe piata exista si varianta Pro, livrata cu waterblock ARGB si hard tubing.

Partea interesanta a acestui kit consta in libertatea de a face modificari ulterioare, astfel incat sistemul se poate adapta odata cu nevoile tale dar si cu dezvoltatea portofoliului de componente al producatorului. Spre exemplu, se poate include si un GPU waterblock sau un RAM block. Chiar daca kit-ul nostru vine cu un radiator de 240mm, exista si varianta mai mare cu un radiator de 360mm, care costa in jur de 270Euro.

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Raijintek Scylla Elite CA240

Lasa-ne un comentariu: