Review – Sapphire Nitro+ S240-A si S360-A

Scris de: , in categoria: Racire, in 21 January, 2022.

Sapphire Nitro+ S240-A si Sapphire Nitro+ S360-A

 

Numele Sapphire il recunoastem cu usurinta atunci cand este vorba despre o placa video, acesta fiind un partener de baza al celor de la AMD. Desi au cochetat in trecut cu solutiile de racire pentru procesor, acestia lansand de altfel si primul cooler comercial Vapour Chamber, nu au mai urmat si alte modele. Totusi, cum segmentul AIO-urilor a luat un avant considerabil in ultimii ani, tot mai multi producatori s-au concentrat pe acest subiect. Acesta fiind si cazul celor de la Sapphire, care au lansat linia de AIO-uri Nitro+ disponibila in doua dimensiuni: 240mm si 360mm.

Fiind la primele produse de acest gen, cei de la Sapphire au mers pe un producator deja consacrat in segmentul AIO-urilor, evitand totodata experimentarile si interdictia vanzarii in SUA daca pompa este integrata in waterblock (ASETEK detinand un patent in acest sens). Probabil ca v-ati dat deja seama ca au folosit un design ASETEK, mai exact cea de-a 7-a generatia, folosita de asemenea si de NZXT.

Bineinteles totul este scaldat in RGB, inclusiv ventilatoarele, creatie proprie a celor de la Sapphire inspirate din ventilatoarele folosite pe placile video ale acestora. Fiind lansate recent pe piata, AIO-urile Sapphire Nitro+ suporta inclusiv socketul Intel LGA 1700 prin urmare, astazi vom testa ambele modele fix pe acest socket.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: