Review – Seasonic MagFlow ARGB 120mm

Scris de: , in categoria: Racire, in 30 April, 2024.

Seasonic MagFlow ARGB 120mm

 

In mod normal cand te gandesti la Seasonic iti vin in minte excelentele surse de alimentare, compania taiwaneza avand o experienta de peste 40 ani in domeniu. Si totusi, astazi nu vom testa o sursa ci vom vorbi despre un nou model de ventilatoare lansat acum cateva luni, pe numele lui de scena Seasonic MagFlow ARGB 120mm.

Probabil ca va amintiti faptul ca anul trecut am testat MagFlow 120mm, primul ventilator lansat pe piata de Seasonic sub propriul nume si remarcam conectorul magnetic daisy-chain, care avea spatiu pentru mai multi pini decat era necesar la acel moment. Seasonic MagFlow ARGB 120mm nu aduce doar iluminarea ARGB, venind si cu o reproiectare a palelor pentru o presiune statica crescuta necesara pentru a oferi performante maxime in cazul amplasarii pe un radiator sau cooler.

Desi avem Seasonic MagFlow ARGB 120mm de ceva timp, noua noastra metodologie de testare a ventilatoarelor a luat ceva timp pentru a putea fi pusa la punct, prin urmare a trebuit sa amanam toate review-urile de ventilatoare pana la finalizarea acesteia. Ce e interesant la MagFlow ARGB este ca – spre deosebire de alti producatori – alegand o implementare discreta si eleganta a iluminarii, cei de la Seasonic au putut pastra rotorul fabricat din LCP (Liquid Crystal Polymer).

La fel ca modelul anterior Seasonic MagFlow ARGB 120mm poate fi achizitionat atat separat, cat si la set de 3 ventilatoare. Setul de 3 ventilatoare, pe care il avem si noi la test astazi, vine cu un pret destul de interesant avand in vedere calitatea constructiei precum si includerea iluminarii ARGB. La un pret de 350 lei primim pe langa cele 3 ventilatoare daisy-chain si un controller ARGB dedicat, in cazul in care placa noastra de baza nu suporta astfel de dispozitive. Sa nu mai zabovim si sa trecem mai departe, pentru ca avem multe de discutat astazi.

 

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – Seasonic MagFlow ARGB 120mm

  1. AordinaryHuman a scris pe:

    Singurul dezavantaj al acestui ventilator e iluminarea argb. Poate unii vor un ventilator performant dar fara iluminarea pom de craciun…Testul foarte bun, ca de obicei echipa lab501 ofera material de citit, de calitate, si nu pot decit sa le multumesc pentru acest lucru.

  2. matose Post author a scris pe:

    Iluminarea este discreta comparativ cu alte ventilatoare iar la nevoie se poate si dezactiva.
    Multumim pentru cuvintele frumoase, apreciem!

Lasa-ne un comentariu: