Review – Seasonic MagFlow 120mm

Scris de: , in categoria: Racire, in 23 January, 2023.

Seasonic MagFlow 120mm

 

Automat cand te gandesti la Seasonic iti vin in minte excelentele surse de alimentare, compania taiwaneza avand o experienta vasta in domeniu – peste 40 ani – prima sursa pentru PC fiind lansata de acestia in 1981. Desi un lider incontestabil atat pe piata retail, cat si pe cea OEM, in 2020 cei de la Seasonic au decis sa-si diversifice portofoliul de produse, intrand astfel si pe piata carcaselor. Carcasa Seasonic Syncro Q704 impreuna cu sursa de alimentare revolutionara Syncro Connect DGC-750 a fost prima aparitie pe aglomerata piata a carcaselor – v-a povestit despre acestea colega mea Bella in acest articol. Pentru utilizatorii sensibili la capitolul pret, anul trecut a vazut lumina zilei si Seasonic Arch Q503, bineinteles tot impreuna cu o sursa din gama Connect.

Astazi insa marcam un moment important in istoria celor de la Seasonic si anume lansarea primei serii de ventilatoare dezvoltate in-house de catre acestia. De design-ul lor s-au ocupat tot cei de la Widesky Design, aceeasi companie care au proiectat si carcasa Syncro Q704 si care lucreaza si cu alte companii de renume in domeniu, cum ar fi Antec, Azza sau Raidmax. Initial aceste ventilatoare trebuiau sa fie incluse impreuna cu carcasa Syncro Q704, insa dezvoltarea lor a durat ceva mai mult, prin urmare au fost lansate ca un produs separat.

Ce este cu adevarat special la ventilatoarele Seasonic MagFlow 120mm este posibilitatea de a fi inlantuite in mod daisy-chain, fiind tinute laolalta prin intermediul campului magnetic. Asa ceva am mai vazut pana acum doar la Lian Li, insa produsele acestora sufera de probleme reale de disponibilitate in multe regiuni din Europa. Noi am primit la review setul de trei ventilatoare (Triple Pack) insa Seasonic MagFlow 120mm pot fi achizitionate si individual. Calitatea constructiei la cel mai inalt nivel precum si solutia magnetica de inlantuire ar trebui sa faca din MagFlow unul dintre cele mai dorite ventilatoare de pe piata, insa haideti pe pagina urmatoare sa analizam mai bine specificatiile tehnice.

 

 

Comentarii

8 comentarii la: Review – Seasonic MagFlow 120mm

 1. SeniL a scris pe:

  Dc nu un articol cu cele mai bune ventilatoare pentru radiatoare , pt răcire pe aer sau lichid, sau daca nu , o recomandare va rog !
  Mulțumesc !

 2. adInsane a scris pe:

  Foarte util ar fi unul si despre paste termice, mai ales ca au inceput sa apara (controverstale) solutii cu metal lichid …

 3. Monstru a scris pe:

  Au inceput sa apara? Le testam de 14 ani… https://lab501.ro/racire/cele-mai-bune-paste-termice-metal-vs-carbon-vs-oxizi

 4. adInsane a scris pe:

  articolul asta l-am ratat.

  Multumesc

 5. Monstru a scris pe:

  Uite si unul mai recent – https://lab501.ro/racire/round-up-paste-termice-2017-arctic-cooler-master-ekwb-gelid-ic7-kingpin-cooling-si-thermal-grizzly

 6. nooxy a scris pe:

  Un articol, va rog , si despre paduri termice.Ar fi bune niste recomandari. Multumesc !

 7. Kovacs Laszlo a scris pe:

  Pai dacă la 1500 rpm e ciudata armonica și spre sfârșit zice că ascutitoarele de la Corsair sunt mai silențioase, cam mi-am făcut o idee cât de silențioase sunt aceste “elegante” ventilatoare.
  Iar in materie de db, incrementarile nu sunt liniare, între 21db și 19db sunt ceva diferențe in viața reala…
  Comparația ar fi utila cu adevărat când se ia in considerare A12x25 de la Noctua…

 8. matose a scris pe:

  Sunt foarte silentioase insa aici vorbim de nuante foarte fine, pe radiator zgomotele se reflecta altfel… ca si ventilator de carcasa unde nu avem restrictii e alta situatie. Oricum ML120 Elite sunt niste ventilatoare excelente, nu stiu de unde le-ai gasit ca fiind “ascutitoare” 🙂

Lasa-ne un comentariu: