Review – Seasonic MagFlow 120mm

Scris de: , in categoria: Racire, in 23 January, 2023.

Prezentare

 

Kitul Triple Pack primit de noi la review este alcatuit dintr-un pachet de 3 ventilatoare Seasonic MagFlow 120mm, prevazut cu tot ce am avea nevoie pentru a fi instalate intr-o carcasa: 3 cabluri de alimentare magnetice, 3 cabluri de extensie PWM, 1 cablu magnetic fan-to-fan, 12 suruburi si manualul de utilizare.

Ventilatoarele vin cu un lagar pe lichid (FDB) si motor cu 4 poli optimizat pentru silentiozitate, cele 9 pale fiind optimizate atat pentru airflow necesar in cazul folosirii ca ventilator de carcasa, cat si pentru presiune statica necesara atunci cand le montam pe un cooler sau pe un radiator de watercooling. Pe unul din lateralele ventilatorului avem o mufa mama proprietara cu 8 pini, in timp ce pe partea opusa avem aceeasi mufa cu 8 pini insa de aceasta data de tip tata.

Prin alaturarea ventilatoarelor, magnetii integrati asigura stabilitatea mecanica, in timp ce mufa cu 8 pini asigura transmiterea semnalului PWM. Ceilalti 4 pini sunt nefolositi pentru moment, insa pe viitor vom vedea cel mai probabil si o versiune cu posibilitate de iluminare RGB. In cazul in care avem 2 ventilatoare intr-o parte (pe un AIO de exemplu) si un altul in alta parte (in spatele carcasei de exemplu) putem folosi cablul de interconectare fan-to-fan pentru a transmite semnalul PWM mai departe.

 

 

Comentarii

8 comentarii la: Review – Seasonic MagFlow 120mm

 1. SeniL a scris pe:

  Dc nu un articol cu cele mai bune ventilatoare pentru radiatoare , pt răcire pe aer sau lichid, sau daca nu , o recomandare va rog !
  Mulțumesc !

 2. adInsane a scris pe:

  Foarte util ar fi unul si despre paste termice, mai ales ca au inceput sa apara (controverstale) solutii cu metal lichid …

 3. Monstru a scris pe:

  Au inceput sa apara? Le testam de 14 ani… https://lab501.ro/racire/cele-mai-bune-paste-termice-metal-vs-carbon-vs-oxizi

 4. adInsane a scris pe:

  articolul asta l-am ratat.

  Multumesc

 5. Monstru a scris pe:

  Uite si unul mai recent – https://lab501.ro/racire/round-up-paste-termice-2017-arctic-cooler-master-ekwb-gelid-ic7-kingpin-cooling-si-thermal-grizzly

 6. nooxy a scris pe:

  Un articol, va rog , si despre paduri termice.Ar fi bune niste recomandari. Multumesc !

 7. Kovacs Laszlo a scris pe:

  Pai dacă la 1500 rpm e ciudata armonica și spre sfârșit zice că ascutitoarele de la Corsair sunt mai silențioase, cam mi-am făcut o idee cât de silențioase sunt aceste “elegante” ventilatoare.
  Iar in materie de db, incrementarile nu sunt liniare, între 21db și 19db sunt ceva diferențe in viața reala…
  Comparația ar fi utila cu adevărat când se ia in considerare A12x25 de la Noctua…

 8. matose a scris pe:

  Sunt foarte silentioase insa aici vorbim de nuante foarte fine, pe radiator zgomotele se reflecta altfel… ca si ventilator de carcasa unde nu avem restrictii e alta situatie. Oricum ML120 Elite sunt niste ventilatoare excelente, nu stiu de unde le-ai gasit ca fiind “ascutitoare” 🙂

Lasa-ne un comentariu: