Seasonic Arch Q503 + Connect 750W

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 28 June, 2022.

Seasonic Arch Q503 + Connect 750W

 
Atunci cand au lansat pe piata prima lor carcasa, cei de la Seasonic au suprins cu un layout inversat, constructie preponderent din aluminiu si sticla securizata, precum si un modul Synchro Connect ce a reinventat conceptul de wire-management. Folosirea materialelor premium, precum si formatul full tower, au facut ca pretul sa fie unul destul de piperat, iar un model care sa coboare spre segmentul mainstream era asteptat de ceva timp.

Cu Seasonic Arch Q503 avem un format mid tower, cu o constructie ceva mai clasica, panoul frontal din plastic, singurele elemente ce ies din norma fiind cele doua panouri laterale din sticla securizata. Fiind o inventie proprietara Seasonic, modulul Connect este si el inclus, insa nu beneficiaza de splitter PWM si RGB precum Synchro Connect-ul inclus cu fratele sau mai mare Q704. Noi am primit Seasonic Arch Q503 impreuna cu modulul Connect Gold de 750W (DGC-750), insa va exista in comert si varianta de 650W (DGC-650), pentru cei care nu au nevoie de atat de multa putere.

Pretul recomandat de comercializare in Europa pentru Seasonic Arch Q503 + Connect 750W este de 299.99 euro, scazand la 279.99 euro in cazul in care optam pentru varianta cu sursa de 650W. Este un pret destul de piperat, insa platim pe deoparte si inovatia prezenta in modulul Connect, precum si calitatea de care beneficiem in cazul unei surse Seasonic.

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Seasonic Arch Q503 + Connect 750W

Lasa-ne un comentariu: