Seasonic Arch Q503 + Connect 750W

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 28 June, 2022.

Concluzii

 
Seasonic Arch Q503 este o carcasa onesta, pozitionata intr-o gama inferioara de pret fata de fratele sau mai mare Synchro Q704. Din acest punct de vedere, gasesc interesanta utilizarea a doua panouri de sticla securizata – cel mai probabil producatorul a vrut sa expuna si partea din spate, pentru a arata modulul Connect precum si wiremanagement-ul curat permis de acesta. Desi nu fac parte din aceeasi gama cu Nidec-urilor livrate impreuna cu Synchro Q704, ventilatoarele livrate impreuna cu Arch Q503 sunt binevenite, completand in mod oportun pachetul de dotari.

Singurul aspect care nu este cu totul pe gustul meu in cazul lui Arch Q503 este panoul frontal care nu beneficiaza de un filtru de praf detasabil, iar admisia de aer este redusa la grilele laterale cu o suprafata modica. Pentru un sistem ce incorporeaza procesoare Intel Core i5 sau AMD Ryzen 5 nu ar trebui sa fie o problema, insa pentru modelele energofage, fluxul de aer permis de Arch Q503 s-ar putea sa fie destul de restrictiv.

Pretul (aproximativ 1500 lei in Romania) este destul de piperat, dar acest lucru nu ar trebui sa ne mire in zilele noastre, in care disponibilitatea si transportul au devenit o reala problema. De altfel, sursa Connect 750W cumparata separat din magazin costa undeva la 700 lei, ceea ce inseamna ca primim carcasa Arch Q503 impreuna cu 3 ventilatoare non-RGB la 800 lei.

Practic, Seasonic Arch Q503 + Connect 750W este gandita ca o solutie pentru cei care isi doresc sa asambleze cat mai repede un sistem, fara a avea prea multe cabluri la vedere, dar si sa se bucure de pe urma unei surse de calitate, marca Seasonic.

 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: