Seasonic Arch Q503 + Connect 750W

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 28 June, 2022.

Analiza exterioara

 
Seasonic Arch Q503 este un mid-tower solid, ce permite admirarea intregului ansamblu indiferent de unghiul din care privim, datorita celor doua panouri transparente din sticla securizata. Masca frontala este construita din plastic si se ataseaza de sasiu prin binecunoscutele cleme de prindere. Grilajele inserate pe laterale au ochiurile destul de mari, deci s-ar putea ca praful sa reuseasca sa isi faca loc si sa ajunga in carcasa.

Pe plafonul carcasei se afla zona de control a sistemului, unde gasim butonul Power, butonul de Reset, un port USB 3.0, jack-urile Audio, un alt port USB 3.0 si un USB Type-C. Plafonul protejeaza interiorul de praf printr-un filtru de praf magnetic, iar filtrul de praf de pe podea este unul simplu, care nu mai poate fi inlaturat chiar atat de usor o data instalat sistemul.

Ambele panouri laterale ale lui Seasonic Arch Q503 sunt solide, cei 4 mm de sticla securizata adaugand stabilitate intregului sasiu. Ele de indeparteaza prin glisare spre partea din spate, o data ce suruburile thumbscrew sunt slabite. Totodata, gasim aplicata si o protectie de neopren pe latura superioara a acestora.

Pe partea din spate a carcasei avem cele 7 sloturi de expansiune modulare dar si ventilatorului de 120mm, al carui amplasament il putem ajusta pe inaltime.

Picioarele carcasei protejeaza suprafata de contact prin intermediul pad-urilor cauciucate, iar personal nu am gasit urme pe suprafata de lucru in urma manipularii acesteia. Inaltimea picioarelor recomanda un amplasament al carcasei pe o suprafata plana, fie ca este vorba de un birou, sau podea (fara covoare, covorase, carpete etc).

 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: