Review – SilverStone Icegem 240P ARGB

Scris de: , in categoria: Racire, in 18 October, 2021.

SilverStone Icegem 240P RGB

 

Silverstone este un producator drag noua inca de pe vremurile in care compania se rezuma la o mana de ingineri entuziasti, iar produsele lor le puteai numara pe degete. In ultimii ani compania a crescut destul de mult, diversificandu-si produsele pentru a prinde valul iluminarii RGB si nu numai. Astfel, Permafrost a fost primul AIO al taiwanezilor de la Silverstone care a utilizat iluminare RGB (din abundenta chiar) insa problema lui o constituia baza mica care nu-i permitea compatibilitatea cu procesoare IHS-uri generoase, cum ar fi procesoarele din seria Threadripper de la AMD.

Astfel, pentru a crea gama Icegem, Silverstone au luat Permafrost, i-au marit baza si compatibilitatea cu sTRX4 (Threadripper) si WRX80 (Threadripper Pro) a fost asigurata. Mai mult decat atat, modelul testat de noi astazi – Icegem 240P RGB – are o dimensiune de 240mm, insa radiatorul vine cu o grosime de 38mm, fata de 28mm cat au celelalte modele, respectiv majoritatea celorlalte AIO-uri de pe piata.

La un pret de comercializare in Romania de 650lei pot spune ca Icegem 240P RGB nu este un AIO ieftin, insa calitatea constructiei si compatibilitatea cu platformele HEDT de la AMD poate justifica acest lucru. Despre performanta ramane sa vedem, pana atunci haideti sa vedem ce gasim in pachet.

 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: