Review – SilverStone Icegem 240P ARGB

Scris de: , in categoria: Racire, in 18 October, 2021.

Prezentare

 

Radiatorul si cele doua ventilatoare de 120mm sunt ambalate separat, acestea din urma putand fi montate pe oricare parte, in orice directie (push sau pull). Ventilatoarele sunt PWM, prin urmare au mufe cu 4 pini, care se pot conecta la o singura mufa din placa de baza daca utilizam splitterul inclus in pachet. Ventilatoarele pot urca la nevoie pana la o turatie maxima de 2200rpm, dar devin silentioase sub 1500rpm.

Sistemul de prindere este usor de montat si exercita o presiune suficienta, calitatea constructie fiind foarte buna din punctul meu de vedere. Furtunele sunt groase si pot pivota la iesirea din pompa pentru a putea fi asezate cat mai bine in carcasa. Iluminarea ARGB de pe waterblock se conecteaza la o mufa proprietara cu 3 pini care are atat un capat mama cat si unul tata, pentru a se putea inlantui la nevoie, in timp ce alimentarea pompei se realizeaza prin intermediul unei mufe cu 3 pini.

Pompa folosita este echipata cu un motor cu 3 faze si 6 poli pentru a micsora zgomotul emis, in timp ce performanta racirii este asigurata de baza generoasa din cupru pentru preluarea rapida si eficienta a caldurii. Iluminarea ARGB a ventilatoarelor si a pompei se pot inlantui iar la final avem un adaptor din mufa proprietara catre mufa normala ARGB 5V pe care o putem conecta la placa de baza sau chiar la controller-ul ARGB livrat de Silverstone in pachet.

 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: