Test practic – Bitspower Custom Loop
Radiator: Touchaqua Tarasque 360mm (BPTA-NLSS 360-F2PB)
Pentru a avea o baza de comparatie cu celelalte custom loop-uri deja testate, radiatorul pe care il vom utiliza este un radiator slim cu o dimensiune de 360mm. Pe acesta putem monta 3 sau 6 ventilatoare de 120mm, insa o configuratie push-pull nu ne va oferi un spor considerabil de performanta, avand in vedere grosimea redusa a radiatorului. Ca si celelalte produse din seria Touchaqua, radiatorul Tarasque face parte din gama mainstream, insa calitatea constructiei nu pare ca difera daca e sa comparam chiar si cu alte modele din gama high-end.
Ventilatoare: Touchaqua Njord 120 DRGB
Dovada ca Bitspower s-au schimbat mult in ultimul timp am vazut-o atunci cand Touchaqua Njord au fost prezentate in cadrul CES 2019. Bine, ventilatoare am mai vazut, RGB am mai vazut, dar un pachet de 3 ventilatoare cu DRGB implementat bine si livrate in pachet cu controller de turatie si de lumini la un pret decent, chiar nu mai vazusem pana atunci. Controller-ul PWM livrat in pachet poate controla pana la 10 ventilatoare (nu neaparat Bitspower), iar cel de lumini pana la 8 dispozitive DRGB (poate fi sincronizat cu iluminarea placii de baza sau controlat separat prin intermediul celor 3 butoane on-board).
Pentru eliminarea zgomotului, ventilatoarele au zone cauciucate in colturi, care vor impiedica transmiterea vibratiilor catre carcasa. Din punct de vedere al performantelor, ventilatoarele pot fi controlate intre 800rpm-2000rpm, debitul de aer ajungand al un maxim de 70CFM (119mc/h) iar zgomotul ajungand la 29dBA. Pretul este cu adevarat impresionant, acesta invartindu-se in jurul valorii de 45USD pentru tot setul, insa nu cred ca poate fi cumparat din tara noastra, din pacate.
Comentarii
Niciun comentariu la: Test practic – Bitspower Custom Loop
Pingback: Test practic – Bitspower Custom Loop | Stiri IT & C