Test practic – Bitspower Custom Loop

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Racire, in 14 December, 2021.

Bitspower Custom Loop

 
Compania taiwaneza Bitspower este unul dintre jucatorii importanti in domeniul racirii cu apa, fiind o alegere populara pentru entuziastii de pretutindeni. Noi le-am putut vedea produsele atat la Computex, cat si in implementarile partenerilor precum Gigabyte sau FSP, ceea ce reprezinta inca o certificare a calitatii de care dau dovada produsele Bitspower. Daca in celelalte parti ale lumii Bitspower se bucura de o popularitate sporita, in Europa avem o concurenta sporita de prezenta unor brand-uri locale cum ar fi EK, Alphacool, Aqua Computer, Raijintek sau Corsair, care beneficiaza de canale de distributie dezvoltate si costuri logistice mai mici.

Daca tot v-am prezentat circuite de racire personalizate de la Corsair, EK, Alphacool si Raijintek am zis totusi sa-i contactam si pe prietenii nostrii de la Bitspower – carora le multumim cu aceasta ocazie pentru amabilitate – si sa vedem daca vor sa participe si ei la acest test. Raspunsul fiind afirmativ, in cateva saptamani am primit produsele necesare testului nostru si ma bucur ca pot sa va prezint cu aceasta ocazie cateva produse foarte interesante, cum ar fi de exemplu linia Touchaqua destinata utilizatorilor care cauta un raport pret / performanta excelent.

De notat faptul ca asta este prima oara cand construim un custom loop folosind componente de la Bitspower, fiind interesant de vazut care este experienta in utilizare, mai ales in ceea ce priveste ergonomia, usurinta in asamblare si calitatea constructiei… un aspect definitoriu, care care influenteaza intr-o anumita masura si fiabilitatea, lucru valabil mai ales in cazul sistemelor de racire cu apa.

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Test practic – Bitspower Custom Loop

Lasa-ne un comentariu: