Test practic – EKWB RGB Custom Loop: Classic vs High-End

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Racire, in 15 January, 2020.

EKWB RGB Custom Loop

 
Dupa ce am intors pe toate partile noua linie de custom cooling Hydro X de la Corsair, ne-am gandit ca nu ar satrica sa facem acelasi lucru si cu principalii competitori in acest domeniu. In acest episod ne vom ocupa de EKWB, cercetand performanta kitului Classic RGB dar si diferenta (daca exista) fata de un custom loop folosind cele mai bune componente disponibile la momentul testarii.

Fondata in urma cu mai bine de 20 ani, EKWB a fost mult timp alegerea de facto atunci cand vroiam sa alegem un sistem de racire cu lichid pentru sistemul nostru. Ca orice companie supusa concurentei, EK a evoluat puternic in ultimii ani, diversificandu-si linia de produse, venind cu solutii pentru majoritatea cumparatorilor. Kiturile destinate utilizatorilor aflati la primul custom loop si-au facut aparitia, acestea incluzand toate cele necesare. Tudor v-a prezentat in vara anului trecut EK-KIT Classic RGB, o solutie cu un raport pret / performanta bun, insa si cu un design reusit, gratie suportului full RGB.

Practic azi vom testa, individual dar si comparativ, cele doua solutii – in materie de performanta – oferite de EKWB. Avem de-a face cu linia Classic, care reprezinta raportul optim pret / performanta, precum si cu linia high-end, care include waterblock-urile Velocity pentru procesor, Vector pentru placa video, fitting-urile customizabile Torque dar si combo-urile pompa – rezervor XRES Revo D5. Teoretic cele din urma ar putea fi grupate in gama Quantum, insa nu toate fac parte (cu numele) din aceasta gama Premium. In viitor cel mai probabil noile produse high-end vor face parte din gama Quantum, insa momentan avem un mix intre produse vechi si noi.

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Test practic – EKWB RGB Custom Loop: Classic vs High-End

Lasa-ne un comentariu: