EKWB vor lansa noi produse in cadrul evenimentului Strictly Quantum

Scris de: , in categoria: Stiri, in 9 June, 2022.

Strictly Quantum

 
Caldura mare mon cher, nu-i asa? Ei bine, ce perioada poate fi mai propice pentru lansarea unor noi componente dedicate circuitelor de racire cu lichid decat inceputul verii? In fond, vara este anotimpul cel mai fierbinte, in care PC-urile noastre sunt puse la grea incercare. Asa se pare ca au gandit si colegii de la EK WaterBlocks, motiv pentru care astazi, 9.06.2022, la ora 20:00, Joe Robey (EK Lead RND Designer) si Attila (EK Lead Product Marketing Manager) vor gazdui un nou eveniment Strictly Quantum pe canalele de social media EKWB (YouTube, etc), in cadrul caruia vom afla o serie de noutati interesante.
 

 
EK-Quantum Velocity2 Kinetic DDC 4.2
 
Prima componenta de acest gen si una dintre cele mai utile din punctul meu de vedere este combo-ul waterblock / pompa / rezervor EK-Quantum Velocity2 Kinetic DDC 4.2. Da, ati citit bine, este vorba despre un waterblock care include si o pompa DDC si un rezervor, singurele componente de care mai aveti nevoie pentru constructia unui circuit de racire cu lichid fiind un radiator, doua furtune si 4 fitting-uri.

Practic, cu ajutorul acestui combo putem construi un circuit de racire cu lichid chiar si in cele mai mici carcase, cu conditia ca acestea sa accepte macar un radiator de 120mm plus un ventilator. Sistemele ITX, carcasele compacte care nu au loc pentru rezervor si pompa, toate acestea nu mai reprezinta acum un impediment pentru a construit un custom loop. Vom testa si noi EK-Quantum Velocity2 Kinetic DDC 4.2 in curand si vom vedea de ce este capabil in practica. Pana atunci, va mai spun ca acesta va fi disponibil in variante dedicate socket-urilor AM4/AM5 si LGA1700.
 

 
Double-Rotary Offset Fittings
 
Al doilea produs lansat astazi este ceva mai mic, dar la fel de util, fiind vorba despre ceva ce pasionatii care au construit sisteme echipate cu tubulatura rigida sigur asteptau de ceva timp. Astfel, fitting-urile Double-Rotary Offset fac exact ce le spune numele, mai precis permit un control mai fin asupra traseului nostru, o aliniere perfecta intre placi video, sau intre componente si distro plate, fiind utile chiar si in cazul in care utilizam tubulatura flexibila, datorita faptului ca ne permit sa utilizam orice unghi ne dorim.

Fitting-urile Double-Rotary Offset vor fi disponibile in 2 dimensiuni, mai precis 21 si 28mm, in 5 versiuni de culoare, mai precis Nickel, Black Nickel, Black, Satin Titanium si Gold.
 

 

RTX 3090Ti

 
Nu in ultimul rand, asa cum era de asteptat, cei de la EK au lansat mai multe modele de waterblock-uri si backplate-uri din seria Active Backplate, compatibile cu cele mai populare implementari de RTX 3090Ti, dintre care amintim Strix, TUF, Trio, FTW si Founders Edition.

Daca vreti sa vedeti aceste produse demonstrate in practica, sau daca sunteti curiosi sa vedeti ce alte noutati mai pregatesc cei de la EKWB, nu uitati sa intrati pe canalul lor de YouTube maine, incepand cu ora 20:00.
 

Comentarii

Un comentariu la: EKWB vor lansa noi produse in cadrul evenimentului Strictly Quantum

  1. Kovacs Laszlo a scris pe:

    nu mai iau ever pocnitorile ăstora la cât cârâie și bâzâie, au un humming insuportabil și la 1/3 din viteza; poate D5 e mai decent dpv sunet, dar nu-s departe…

Lasa-ne un comentariu: