Computex 2019 – EK Water Blocks

Scris de: , in categoria: Stiri, in 29 May, 2019.

EK Water Blocks

 
EK WaterBlocks, probabil cel mai cunoscut producator de componente pentru circuitele de racire cu lichid, a pregatit surprize pasionatilor cu ocazia Computex-ului. Astfel, proiectul special conceput de catre fondatorul companiei, Edvard König, a devenit anul acesta realitate, EK Water Blocks lansand oficial seria EK Lignum, alcatuita dintr-un waterblock pentru procesor (EK-CPU Lignum – Walnut – 179 Euro), un waterblock pentru RTX 2080Ti FE (EK-FC RTX 2080 Ti Lignum – Walnut – 349 Euro) si fitting-urile EK-HTC Lignum 12mm – Walnut (17.90 Euro).

Este vorba despre o serie de componente imbracate in lemn de alun, dedicate sistemelor cu adevarat elegante si iesite din comun. Daca v-ati plictisit de nebunia RGB si aveti in plan constructia unui sistem high-end elegant, atunci nu ar strica sa aruncati o privire asupra seriei EK Lignum – cu siguranta va iesi un sistem cu adevarat unic!

O alta noutate este reprezentata de noile ambalaje pentru lichidele de racire. Astfel, pre-mix-urile EK-CryoFuel sunt livrate acum in sticle de 1000ml, la acelasi pret cu vechile modele, disponibile in sticle de 900ml. Versiunilor clasice li se adauga trei noi variante de culoare, mai precis EK-CryoFuel Amber Orange, EK-CryoFuel Power Pink si EK-CryoFuel Indigo Violet, toate fiind disponibile in magazinul online EKWB pentru 8.90 Euro.

Tot aici am putut vedea un prototip al solutiei EKWB Connect, alcatuita dintr-un hub la care putem conecta ventilatoare, pompe, senzori de temperatura, etc si o solutie software, cu ajutorul careia putem monitoriza si controla cei mai importanti partametrii ai circuitului de racire.

Nu in ultimul rand, EKWB au aratat la Computex noul waterblock EK-Vector FTW3 RTX 2080 Ti RGB, precum si waterblock-ul pentru procesor EK-Magnitude, un waterblock complet customizabil, care ofera utilizatorilor posibilitatea de a opta pentru jet-plate-ul, top-ul si sistemul de prindere dorite, posibilitatile de personalizare fiind generoase.

In incheiere, as vrea sa va mai spun o alta veste buna. Astfel, toti pasionatii care se aboneaza pentru prima data la newsletter-ul EKWB pana pe 6 Iunie vor primi un voucher de 5% reducere la urmatoarea comanda, valabil pana pe 30 Iunie.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Computex 2019 – EK Water Blocks

Lasa-ne un comentariu: