CeBIT 2012 – Patriot vine cu SSD-uri noi

Scris de: , in categoria: Stiri, in 7 March, 2012.

 

In standul Patriot am avut ocazia sa vedem mai multe modele noi de SSD-uri, multe fiind construite in jurul foarte-popularului controller Sandforce 2. Ca sa nu va tin in suspans prea mult, primul dintre ele e Patriot Wildfire Pro, ce vine cu sync-NAND pe 34nm si provisioning de 28%, cea mai mare cifra pe care am intalnit-o pana acum. Asta insemna ca performanta e de cel mai inalt nivel iar aceasta se pastreaza foarte bine in timp, fiabilitatea situandu-se la cote maxime, motiv pentru care Patriot nu are nici o problema in a oferi garantie de 5 ani. Il veti putea gasi in variante de 100 sau 200 GB.

 

 

Wildfire SE e motorizat de un controller Micron si foloseste sync-NAND pe un proces de fabricatie de 25nm, tintind mai degraba un balans bun intre pret, performanta si capacitate oferita; se va gasi in variante de 240 si 480 GB iar garantia va fi de 3 ani. Pyro SE e tot un Sandforce 2, insa vine cu sync-NAND (spre deosebire de varianta non-SE care era async) si il veti gasi in variantele comune de 60, 120 si 240 GB. Cel mai ieftin dintre ele e noul Patriot Magma, la care producatorul nici macar nu a stabilit specificatiile tehnice inca, dar se presupune ca va fi construit in jurul unui controller JMicron.

 

 

Pe langa SSD-uri insa, Patriot incearca si piata de mediaplayere cu PBO Alpine, un player media HD ce foloseste un sistem de operare Android, permitand o personalizare mult mai extinsa.

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: CeBIT 2012 – Patriot vine cu SSD-uri noi

Lasa-ne un comentariu: