CeBIT 2013 – Noutati de la Patriot

Scris de: , in categoria: Stiri, in 11 March, 2013.

Daca acum ceva timp atunci cand vorbeam de Patriot ne gandeam la memorii RAM si SSD-uri, acum vom vorbi de dock-uri Wi-Fi si stick-uri USB. Stati linistiti, chiar daca Patriot a iesit momentan de pe piata SSD-uri acestia nu au inca de gand sa renunte la segmentul RAM unde au o cota destul de buna peste ocean.

Asadar la CeBIT a vazut lumina zilei Patriot AERO care este un dispozitiv de stocare (500GB sau 1TB) la care ne putem conecta wireless de pe orice device echipat cu o conexiune Wi-Fi (inclusiv Android si iOS) si putem accesa date sau face media-streaming. Acesta este defapt un Gaunlet Node care vine din fabrica cu un HDD instalat, pentru a usura mai mult procesul pentru incepatori.

 

_MG_1090

_MG_1091

 

Un alt capitol unde Patriot a prezentat noutati este domeniul stick-urilor USB 3.0 de dimensiuni foarte reduse, unde au vazut lumina zilei S-mini si Tab. Un alt stick extrem de interesant mi s-a parut Patriot Autobahn destinat CD-Playerelor auto cu functie de citire MP3 direct de pe stick, tot mai raspandite in zilele noastre. In ultima poza putem gasi un card microSD XC de 64GB Patriot LX Class 10, care este si el o noutate in line-up de carduri al producatorului american.

 

_MG_1095

_MG_1098

_MG_1101

_MG_1102

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: