Computex 2010 – Overclocking extrem si surse noi la standul Antec

Scris de: , in categoria: Stiri, in 8 June, 2010.

In standul Antec au fost expuse destule noutati anul acesta, desi cele mai spectaculoase carcase au fost deja lansate la Cebit. Din acest motiv, singura carcasa cu adevarat noua a fost micuta Antec ISK-100, o carcasa mini-ITX cu sursa externa. Aceasta are dimensiuni mult mai mici fata de inaintasele sale, datorita adaptorului extern care asigura alimentarea (fata de sursa interna inclusa in cazul modelului 150). De asemenea, ISK-100 beneficiaza de o ventilatie foarte buna, fiind dotata cu un ventilator de 100mm si cu panouri laterale perforate.

.


.

Daca la capitolul carcase stiam deja cum arata noutatile de la Cebit, nu acelasi lucru il putem spune si despre surse, unde avem de-a face cu doua serii noi. Va mai aduceti aminte cand va povesteam despre Signature cu puteri mai mari de 1000W? Ei bine, cei de la Antec s-au gandit ca ar putea pastra aceeasi electronica de pe Signature, lansand insa o serie noua de surse, numita High Curent Pro. In momentul de fata, aceasta serie este varful de gama pentru sursele Antec si contine 3 modele, de 850, 1000 si 1200W. Daca modelele de 850 si 1000W dispun de ventilator de 120mm, modelul de 1200W se adreseaza overclockerilor hard-core, si dispune de un ventilator de 80mm, in buna traditie a surselor din aceasta categorie. O alta noutate este gama de surse High Curent Gamer, un echivalent al seriei TPN, dar fara cabluri modulare.
.


.

Ok, daca ne asteptam sa vedem surse sau carcase la standul Antec, nu acelasi lucru il putem spune si despre despre noul brand care produce sisteme audio pentru PC, mai precis Soundscience. Am avut placerea unei auditii private a sistemului de sunet 2.1 care poate reda 3D (cu ajutorul unui chip inclus) si pot sa va spun ca aveti ce astepta.
.

.

Ei bine, daca am vorbit despre produse nu inseamna ca am terminat. Un show foarte interesant a animat standul Antec anul acesta, unii dintre cei mai buni overclockeri din lume fiind prezenti acolo. Ma refer desigur la Nick Shih, Andre Yang si Hiwa, care au obtinut rezultate absolut uimitoare pe toata durata Computex-ului, si au oferit spectatorilor un show pe cinste.
.

Comentarii

Niciun comentariu la: Computex 2010 – Overclocking extrem si surse noi la standul Antec

Lasa-ne un comentariu: