Computex 2011 – SilverStone NT09

Scris de: , in categoria: Stiri, in 9 June, 2011.

Nehalem si racirea fanless reprezinta o “situatie infricosatoare” prin care foarte putine coolere au reusit sa treaca cu bine, iar daca punem si “putin oc” in reteta, numarul scade si mai mult. De fapt sunt doua deocamdata, Noctua NH-D14 si Thermalright HR-02, a carui articol nu a aparut inca, dar in teste preliminare a aratat ca este un adversar redutabil pentru uriasul austriac.

SilverStone ne prezinta coolerul NT09, care raceste in mod fanless un sistem bazat pe i7 940, montat intr-o carcasa TJ12. Renumita companie producatoare de carcase a mai scos pe piata coolere, dar nimic deosebit in ultimul timp. Pot spune ca NT09 este un “proiect” indraznet pentru SilverStone mai ales ca numarul coolerelor cu adevarat deosebite a scazut foarte mult, eu fiind dezamagit ca tot mai multe companii au uitat ce inseamna si cum se face un cooler performant.

Comentarii

Un comentariu la: Computex 2011 – SilverStone NT09

  1. fubu a scris pe:

    Foarte tare carcasa! E gandita bine, chiar daca are 6 placi video si vrea sa impresioneze, asezarea conecticii mi se pare foarte ergonomica si airflow-ul bine gandit.

Lasa-ne un comentariu: