Computex 2023 – Silverstone

Scris de: , in categoria: Stiri, in 7 June, 2023.

Silverstone

 
Silverstone au pregatit o serie intreaga de noutati, cum ar fi seriile de surse Hela 2050R si SX1000R, AIO-urile din seria Icemyst sau carcasa Grandia 11. Noua ne-au atras atentia insa doua carcase diametral opuse, mai precis SUGO 17 si ALTA F2. Prima este o carcasa m-ATX de 23.5L, care poate acomoda doua radiatoare de 360mm, o realizare remarcabila tinand cont de volum.

Cea de-a doua este o carcasa de mari dimensiuni (XL-ATX), ALTA F2, care face parte din seria de flasghip-uri Silverstone. Gandita pentru a aniversa 20 de ani de la infiintarea companiei. ALTA F2 se bazeaza pe un motherboard tray rotit la 90 de grade, trei ventilatoare Air Penetrator 184i PRO montate pe latura inferioara a carcasei, suport pentru doua surse, precum si posibilitatea de a gazdui radiatoare de pana la 540mm.

Practic, discutam despre o carcasa uriasa, gandita pentru pasionatii racirii cu lichid, capabila sa faca fata fara probleme indiferent ce componente am monta in ea, cu o arhitectura interesanta, datorita pozitionarii atipice a placii de baza.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: