Review – Silverstone SX500-LG 500W

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 15 October, 2018.

Silverstone SX500-LG 500W

 

Sursele SFX prind din ce in ce mai mult teren, mai ales de cand SFX-L (long) a devenit formatul preferat de majoritatea producatorilor. Acesta are o lungime ceva mai mare, ceea ce permite folosirea unui ventilator de 120mm, implicatia direca, impreuna cu eficienta ridicata, fiind producerea unor surse cu puteri de minim 500-600W in format SFX-L.

Infiintata in 2003 Silverstone este o compania taiwaneza care s-a remarcat de-a lungul timpului prin produse inovative, fara a avea insa un succes deosebit pe piata. Intr-adevar, intr-un continuu razboi al preturilor este destul de greu sa concurezi impotriva unor firme cu experienta indelungata si volume importante de marfa miscate pe piata. Personal daca ar fi sa asociez Silverstone cu ceva, ar fi vorba despre compactele si elegantele carcase home-theater pe care le-am vazut in diverse sisteme.

Tot din categoria lucrurilor mici face parte si sursa testata de noi astazi: Silverstone SX500-LG, lansata cu surle si trambite in 2015. Intre timp Silverstone a lansat surse SFX-L certificate 80PLUS Platinum si Titanium, insa nu toate lumea si le poate permite, de aceea ne-am oprit la modelul de astazi certificat 80PLUS Gold. Sa incalzim asadar testerul si sa vedem ce putem obtine…

 

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Silverstone SX500-LG 500W

  1. Crys a scris pe:

    Felicitari pentru review! La cat mai multe surse testate!

Lasa-ne un comentariu: