Review – Silverstone SX500-LG 500W

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 15 October, 2018.

Analiza interioara

 

Ventilatorul de 120mm din interiorul lui SX500-LG este un model FDB slim (15mm) cu turatie medie fabricat de Globe, modelul exact fiind S1201512MW. Desi sursa nu are un mod semi-pasiv de functionare, nu putem spune ca i-am simti lipsa. Eficienta ridicata i-a permis producatorului sa seteze o turatie redusa pentru ventilator, aceasta mentinandu-se chiar si cand depasim puterea de pe eticheta.

 

 

Platforma folosita este dezvoltata impreuna cu High Power (Sirtec). Ca in cazul oricarei surse cu eficienta ridicata, pentru a creste eficienta si stabilitatea tensiunilor, SX500-LG are rail-urile de 3.3v si 5v derivate din rail-ul de 12v (tehnologie DC-DC). Cele 2 VRM-uri sunt situate pe un PCB vertical situat aproape de centrul sursei.

Etajul de filtrare este format din 4 condensatori de tip Y, 3 capacitori tip X, doua bobine si un varistor (TVR10471V) pentru protectia la cresteri abrupte de tensiune (surge). Toti condensatorii electrolitici folositi sunt de provenienta japoneza: Rubycon (85 grade C) in primar si Nippon Chemicon KZH, W sau KZE (105 grade C) in secundar. Avand acelasi producator, SX500-LG este extrem de asemanatoare in interior cu o alta sursa SFX testata de noi recent: Be Quiet! SFX L Power 600W.

 

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Silverstone SX500-LG 500W

  1. Crys a scris pe:

    Felicitari pentru review! La cat mai multe surse testate!

Lasa-ne un comentariu: