Review – Silverstone SX500-LG 500W

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 15 October, 2018.

Analiza exterioara

 

 

Sursa vine intr-o cutie de carton compacta, cu un aspect vesel, bazat pe culori vii. In pachet gasim cablurile modulare, un adaptor ATX -> SFX, manualul de utilizare precum si suruburi pentru montarea sursei in carcasa. Referitor la design-ul sursei, carcasa este complet neagra, logo-ul companiei producatoare fiind situat in centrul grilei ventilatorului. Pe partea din spate a sursei gasim conectorul de alimentare ATX, precum si butonul de pornit / oprit.

Silverstone SX500-LG are o arhitectura complet modulara asadar avem: un cablu ATX cu 24 de pini (300mm), un cablu 4+4 pentru CPU (400mm), 2 x PCI-Express cu 6+2 pini situate pe un cablu (400mm + 150mm), 3 conectori SATA asezati pe un cablu, 2 conectori MOLEX si un conector FDD.

 

 

Pe una din lateralele sursei putem gasi eticheta cu specificatiile electrice. Linia de +12v are o configuratie single-rail, capabila sa livreze in total 40A (aproape toata puterea sursei). Rail-urile de +3.3 si +5v sunt cotate la cate 20A, impreuna putand livra un maxim de 105W, fiind mai mult decat suficiente tinand cont de faptul ca in sistemele moderne principalii consumatori se alimenteaza de la +12v.

 

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Silverstone SX500-LG 500W

  1. Crys a scris pe:

    Felicitari pentru review! La cat mai multe surse testate!

Lasa-ne un comentariu: