Computex 2011 – Galaxy

Scris de: , in categoria: Stiri, in 13 June, 2011.

Galaxy a prezentat in cadrului targului Computex mai multe noutati. Prima dintre acestea este Multi Display Technology (MDT in varianta prescurtata) care permita folosirea a 4 monitoare impreuna cu o placa video low-end (Geforce 210) sau 5 monitoare cu o placa mainstream (Geforce GTX 560 Ti).

Mai departe, am facut cunostinta cu Geforce GTX 550 Ti HQV care beneficiaza de un procesor de prelucrare a imaginii (IDT VHD1900). Avem la dispozitie si un port USB prin care conectam placa video la PC pentru a regla diversii parametrii ai imaginii prin intermediul software-ul livrat. De notat ca acest chip afecteaza doar iesirea HDMI, asadar este destinat in principal display-urilor externe de mari dimensiuni.

Ultima noutate este si cea mai interesanta pentru noi: Geforce GTX 550 Ti White Edition este o placa video destinata overclocking-ului. PCB-ul alb pot spune ca arata superb, iar constructia este una de nota 10. O astfel de placa ar fi meritat un GPU ceva mai interesant pentru ca dupa cum stim GTX 550 Ti este numai bun de recomandat dusmanilor…

.

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: