Computex 2014 isi deschide portile saptamana viitoare

Scris de: , in categoria: Stiri, in 30 May, 2014.

Computex 2014

 

Cel mai mare targ de tehnologie informatica de pe continentul asiatic si cel de-al doilea targ IT&C ca marime din lume, Computex Taipei, isi va deschide portile pe 3 Iunie. La cea de-a 34-a editie Computex sunt asteptati peste 130000 de vizitatori precum si 1700 de expozanti.

Nume grele, precum Intel, AMD, Nvidia, GIGABYTE, ADATA sau MediaTek vor fi prezente pe perioada 3-7 Iunie in cele 4 locatii dedicate evenimentului, iar vizitatorii vor avea sansa sa vada la treaba cele mai noi tehnologii. Spre deosebire de CeBIT, Computex-ul ramane fidel conceptului de show IT&C dedicat vizitatorilor, mentinandu-si cresterea de la an la an.

Practic, din momentul in care CeBIT-ul s-a transformat intr-un eveniment business to business, Computex-ul a ramas cel mai important show de IT&C din lume, urmat de CES-ul din Las Vegas, care este orientat mai mult inspre consumer electronics.

Evident, fiind vorba despre cel mai important show IT&C din lume, echipa LAB501 va fi prezenta la fata locului pe toata durata evenimentului pentru a va tine la curent cu cele mai fierbinti noutati din domeniu. Daca vreti sa aflati primii cele mai importante noutati din IT&C, tineti aproape de LAB501 saptamana viitoare. Se anunta un Computex cel putin spectaculos !!!

 
Cmp2

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: