Computex 2016 – Alphacool

Scris de: , in categoria: Stiri, in 8 June, 2016.

Alphacool

 
Cei de la Alphacool au avut un stand mic dar plin de lucruri interesante anul acesta. Astfel, am putut vedea un nou sistem de racire de tip all in one pentru procesor, precum si o gama intreaga de astfel de sisteme de racire pentru placi video. Practic, cu ajutorul unei masini de scanat 3D dotata cu ace, cei de la Alphacool pot produce un waterblock + radiator pasiv pentru restul componentelor in cateva zile, iar partea buna este ca pentru un numar minim de bucati comandate (20), utilizatorii / magazinul pot specifica si culoarea radiatorului.

Un alt produs interesant este sistemul de racire extern Alphacool Eisscholle, dotat cu doua pompe DC-LT, un rezervor iluminat, radiator de cupru de 360mm si 6 ventilatoare setate in configuratie push-pull. O alta veste buna pentru impatimitii watercooling-ului este Aurora Led Ring, un cerc dotat cu led-uri, compatibil cu orice rezervor de 50 si 60mm diametru. Acesta este disponibil in mai multe variante (alb, rosu, verde, albastru si UV reactive) si poate rezolva simplu si elegant iluminarea rezervorului.

Nu in ultimul rand, rezervorul Eisbecher este disponibil in doua dimensiuni (150 si 250mm) si este compatibil atat cu pompe D5 si DDC cat si cu pompe Eheim. Rezervorul este oferit impreuna cu mai multe tipuri de montanti si exista atat versiuni acetal cat si full plexi.

 

Alphacool-01

Alphacool-02

Alphacool-03

Alphacool-04

Alphacool-05

Alphacool-06

Alphacool-07

Alphacool-08

Alphacool-09

Alphacool-10

Alphacool-11

Alphacool-12

Alphacool-13

Alphacool-14

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: