Computex 2023 – Alphacool – Carcasa modulara din carbon

Scris de: , in categoria: Stiri, in 7 June, 2023.

Alphacool

 

Apex Pro Skeleton Carbon este prima carcasa modulara a producatorului german, aceasta folosind montanti din polimer armat cu fibra de carbon, incluzand totodata un distro plate special dezvoltat pentru aceasta. Pilonii, tray-ul placii de baza, tray-ul ventilatoarelor si bracket-urile sunt de asemenea din fibra de carbon. Sistemul de montare vertical al placii video, impreuna cu riser-ul dedicat, sunt incluse in pachet. Totodata, pentru partea de cable-management vom avea un tray ce va masca cablurile, astfel incat per total vom avea o imagine placuta ochiului, indiferent de unghiul din care privim.

Desi carcasa vine pre-asamblata, aceasta poate fi dezasamblata, personalizata dupa bunul plac si apoi reconstruita. Modularitatea acesteia lasa loc creativitatii sa se manifeste atat in cadrul sasiului, cat si in afara sa, fiind un format buildable – se pot adauga unitati noi in timp, astfel incat sistemul poate creste si tine pasul cu nevoile end-user-ului.

Desi modelul din cadrul booth-ului este in varianta cu montanti pe negru cu panouri laterale din sticla securizata fumurii, in viitor vom vedea Apex Pro Skeleton Carbon si in alte variante cromatice de montanti, menite sa se integreze cu noile ventilatoare Apex Stealth Metal. Cei ce simt nevoia de si mai mult spatiu in interiorul sasiului, pot alege variante si mai generoase in materie de dimensiuni. Costul pentru Apex Pro Skeleton Carbon va fi in jur de 800€, insa producatorul ofera si o varianta mai accesibila, din aluminiu, ce va fi comercializata in jur de 400€. In cazul acesteia, distro plate-ul si sistemul de montare al placii video in pozitie verticala nu vor fi incluse.

 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: