Computex 2016 – DeepCool

Scris de: , in categoria: Stiri, in 8 June, 2016.

DeepCool

 
Aparent GamerStorm Genome s-a bucurat de un real succes, astfel incat compania taiwaneza a lansat un nou model, Genome Rog Certified, dedicat placilor de baza din seria ROG. De asemenea, New Ark duce mai departe conceptul implementat prima data de Genome, oferind o varianta diferita de carcasa cu sistem de racire AIO inclus si rezervor montat in afara carcasei. De aceasta data avem de-a face cu iluminare RGB controlata cu ajutorul unei telecomenzi, in cazul lui ROG Edition, iar DeepCool New Ark este o carcasa cat se poate de aratoasa.

Evident, mania RGB trebuia implementata si in cazul ventilatoarelor, cei de la DeepCool prezentand la Computex ventilatoarele Magic Fan MF360, dotate cu iluminare RGB si un design iesit din comun. Nu in ultimul rand si aici am gasit sisteme modate, GamerStorm MNPC1 fiind un bun exemplu de ce pot face doua maini dibace dintr-un simplu Genome, cu putina inspiratie si pricepere.

Am apreciat faptul ca DeepCool nu au asaltat vizitatorii cu zeci de produse anul acesta, concentrandu-se pe cele mai importante noutati. In felul acesta, directia pe care compoania o va urma in viitor este destul de clara si utilizatorii stiu la ce se pot astepta din partea lor. DeepCool se apropie din ce in ce mai mult (din punctul meu de vedere) de ceea ce ar trebui sa fie, adica o companie care ofera solutii usor diferite fata de ceea ce gasim deja pe piata, pentru cei care doresc sisteme aratoase.

 
DeepCool-01

DeepCool-02

DeepCool-03

DeepCool-04

DeepCool-05

DeepCool-06

DeepCool-07

DeepCool-08

DeepCool-09

DeepCool-10

DeepCool-11

DeepCool-12

DeepCool-13

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: