Computex 2023 – Deepcool

Scris de: , in categoria: Stiri, in 4 June, 2023.

Deepcool

 
Si cei de la DeepCool ne-au asteptat intr-un apartament de hotel, unde am putut vedea cateva produse noi si interesante. Astfel, prima oara ne-au cazut ochii pe noua serie de coolere DeepCool AK Digital, alcatuita din 4 modele, bazate pe produse existente deja pe piata, care au primit un upgrade la capitolul aspect, prin adaugarea unui afisaj pentru temperatura pe latura superioara a coolerului.

Din aceasta serie fac parte modelele AK 400 Digital, AK500 Digital, AK500S Digital si AK620 Digital, toate modelele fiind disponibile atat pe alb, cat si pe negru. Practic, prima cifra ne indica numarul de heatpipe-uri, in timp ce un eventual sufix ne indica tipul de cooler, de exemplu S de la Slim.

Am putut vedea de asemenea si un cooler orizontal, mai precis DeepCool AN600, noile surse ATX 3.0 din seria DeepCool PX-P, varful de gama DeepCool Assasin IV, precum si un AIO urias, DeepCool LT820.

Cel mai mult ne-a atras atentia insa carcasa DeepCool Morpheus, aceasta fiind o carcasa modulara care permite utilizarea unui arhitecturi unicamerale sau a unei arhitecturi bicamerale, prin inlaturarea mastii sursei si deplasarea montantului placii de baza in plan orizontal.

Morpheus este o carcasa eleganta, bine aerisita, care isi va face aparitia spre sfarsitul anului si pe care de-abia astept sa o testez.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: