Computex 2018 – Be Quiet!

Scris de: , in categoria: Stiri, in 13 June, 2018.

Be Quiet!

 

Pentru Computex-ul din acest an cei de la Be Quiet! ne-au pregatit cateva noutati interesante. In primul rand am putut vedea o versiune revizuita pentru Dark Base Pro 900. Aceasta a doua revizie aduce un design similar cu cel intalnit in cazul lui Dark Base 700, mai exact avem acum o masca pentru sursa dar si capace pentru acoperirea orificiilor de cable management din panoul placii de baza.

In stadiul aproape final avem doua carcase din seria Silent Base: 601 si 801. Prima dintre ele se pregateste de lansare in cel de-al treilea trimestru, aducand in plus izolare fonica mai groasa dar si un controller PWM imbunatatit pentru ventilatoare. Spre sfarsitul anului va aparea pe piata si Silent Base 801 ce vine cu spatiu aditional pentru racire dar si pentru stocare (11 SSD-uri si pana la 5 HDD-uri).

Nu am mentionat nimic despre RGB pentru ca Be Quiet! se tine inca departe de acest trend. Mai mult decat atat, viitoarea linie de ventilatoare destinate silentiozitatii vor fi complet negre. Pe numele lor Shadow Wings 2, acestea vor aparea in magazine spre sfarsitul anului si vor veni cu imbunatatiri aduse lagarelor, precum si formei palelor.

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Computex 2018 – Be Quiet!

Lasa-ne un comentariu: